Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο κύμα επιδείνωσης του καιρού τη Δευτέρα

Κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα δυτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό
  • Τη Δευτέρα θα έχουμε βροχερό καιρό στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Κατά τόπους έντονα φαινόμενα στα δυτικά

  • Θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές, που τη νύχτα στο Ιόνιο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια, με παροδικές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε νότιους και από το βράδυ στο Ιόνιο θα ενισχυθούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-09-2020

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα δυτικά και τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6, και πρόσκαιρα στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα νότια.

ΤΡΙΤΗ 29-09-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα παρουσιάσουν βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-09-2020

Προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως την Πέμπτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΕΜΠΤΗ 01-10-2020

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως την Πέμπτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα