Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Έκρυψε στο κλειστό ξενοδοχείο του 300.000 ευρώ και αυτά έβγαλαν «φτερά» – Άφωνος επιχειρηματίας στις βόρειες Σποράδες


Τι κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στην αστυνομία
Μία απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε επιχειρηματία στις Βόρειες Σποράδες.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, έκρυψε στο ίδιο του το κατάλυμα 300.000€, το χρονικό διάστημα του lock down. Ο ιδιοκτήτης απέσυρε σταδιακά τα χρήματά του από τους λογαριασμούς του σκεπτόμενος ότι ήταν η πιο ορθή κίνηση την συγκεκριμένη περίοδο. Με μεγάλη έκπληξη ωστόσο αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα έβγαλαν «φτερά» και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης των 300.000€ είχε βάλει τα χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να τα είχε κρύψει σε ντουλάπα δωματίου του ξενοδοχείου, κλειδώνοντας, εννοείται την πόρτα.
Το ξενοδοχείο ωστόσο κάποια στιγμή άνοιξε, προκειμένου να κάνει εργασίες, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Σύμφωνα με τον επαγγελματία , η κλοπή πρέπει να έγινε το Σεπτέμβριο, την οποία και κατάγγειλε στην Αστυνομία.
Η Αστυνομία με την σειρά της έλαβε καταθέσεις, αλλά δεν εντόπισε τον ή τους δράστες. Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και στον ανακριτή, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα