Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Γ΄ Εθνική: Δεν αγωνίζονται οι μεσσηνιακές ομάδες την Κυριακή


Με τον Διαγόρα Βραχνέικων να επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά από «καραντίνα» δύο εβδομάδων, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και το Διαβολίτσι να διανύει αντίστοιχα τη δεύτερη εβδομάδα προφύλαξης, θα συνεχιστεί την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον 9ο Όμιλο. Έτσι, μετά το ματς στη Γαστούνη, δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΑΟΔ με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ενώ λόγω του κανονικού ρεπό δεν αγωνίζεται ούτε ο Πάμισος Μεσσήνης.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν χθες έχουν ως εξής:Κυριακή 1 Νοεμβρίου, 3 μ.μ.
Γήπ. Φ. Αραβαντινός: Θύελλα Πατρών-Παναιγιάλειος: Μιχαήλ Ματσούκας (Παν. Βασιλόπουλος-Ι. Μπάκας) από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής ο Χρυσόστομος Μάνθος (Αχαΐας).
Γήπ. Ζακύνθου: Ζάκυνθος-Αίας Γαστούνης: Νίκος Χρονάς (Παναγιώτης Ζούλης-Λεωνίδας Τσούτσης) από την ΕΠΣ Αχαΐας και παρατηρητής ο Μεσσήνιος Γιώργος Μπλάνας.
Παπαχαραλάμπειο γήπεδο: Ναυπακτιακός Αστέρας-Παλληξουριακός: Δημήτρης Ψυχούλας (Βασίλης Παγουράς-Λεωνίδας Δελής) από την ΕΠΣ Βοιωτίας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας).
Γήπ. Βραχνέικων: Διαγόρας Βραχνέικων-Τσιλιβή: Αθανάσιος Κεφίλης (Έβρου), με βοηθούς τους Αθανάσιο Κλεπετσάνη-Βασίλη Θεοδωρόπουλο από την ΕΠΣ Κορινθίας και παρατηρητής ο Νίκος Ρουμπάνης (Ηλείας).
Γήπ. Ν. Μανωλάδας: ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Γιώργο Μπάστα-Διονύση Πλέσσα (Ζακύνθου) και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας).
-Το ματς Διαβολίτσι-Εθνικός Σκουλικάδου αναβάλλεται.
-Ρεπό έχει ο Πάμισος Μεσσήνης
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Δύο νέα κρούσματα και αναμενόμενη αναβολή με Σκουλικάδο
Το ίδιο έργο από την αρχή ξαναζεί ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς στα κρούσματα κορωνοϊού της περασμένης εβδομάδας προστέθηκαν τα τελευταία 24ωρα δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Η κατάσταση περιπλέκεται και αγωνιστικά, καθώς, όπως αναμενόταν, δεν θα διεξαχθεί το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Εθνικό Σκουλικάδου και έχουν ήδη αναβληθεί το ματς με τον Αίαντα Γαστούνης, επίσης για τη Γ’ Εθνική, αλλά και ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Στο μεταξύ έγινε η κλήρωση για τη 2η φάση του θεσμού από την ΕΠΟ, με το νικητή Βάρδα-Διαβολίτσι να κληρώνεται με τον Παλληξουριακό (οι Ζακυνθινοί επικράτησαν την Τετάρτη με 0-3 σε βάρος του Κυπελλούχου Ζακύνθου, Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου).
Τα ματς της 2ης φάσης έχουν οριστεί να διεξαχθούν στις 4 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα