Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Τρία μετάλλια σε διεθνή αγώνα ο Φιλιατρινός αθλητής ρυθμική γυμναστικής Ι. Ηλιάδης!



Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε ο πολυνίκης Φιλιατρινός αθλητής της ρυθμικής γυμναστικής Γιάννης Ηλιάδης σε διεθνή αγώνα που αξιολογήθηκε μέσω διαδικτύου, λόγω κορωνοϊού!
Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από σύλλογο του Μεξικού, έγινε τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου και τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες. Ο Γιάννης Ηλιάδης κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 2η θέση στη μπάλα και στην κορδέλα.
Αγωνίστηκε στο Κλειστό της Καλαμάτας όπου κάνει και τις προπονήσεις του (είτε μόνος του κάποιες φορές είτε με Online cm προπόνηση με την πρωταθλήτρια Φίλιου Βαρβάρα).
Αγωνίστηκε στις 5 τα ξημερώματα Δευτέρας (8 το απόγευμα Κυριακής σε ώρα Μεξικού) και είχε ξεκινήσει το ζέσταμα στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής! Είχε μείνει εκτός για 9 μέρες γιατί είχε διάστρεμμα 2ου βαθμού στην προπόνηση (λόγω μοκέτας). Μετά για 10 μέρες έκανε προπόνηση 2 ώρες μόνο και 9 μέρες πριν τον αγώνα άρχισε να μπαίνω σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.
«Πιστεύω ότι με δικαίωσε το αποτέλεσμα και ότι στον επόμενο αγώνα (31 Οκτώβρη) θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ευχαριστώντας παράλληλα τον Κτηνίατρο Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίες κάλυψε όλες τις ανάγκες για τον εξοπλισμό της προπόνησής του έως και τον Δεκέμβριο του 2020.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα