Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Τελευταίο «καμπανάκι» για επανένταξη στις 120 δόσεις! Τι πρέπει να κάνετε μέχρι 31/12


Οι δικαιούχοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ
Τρεις ημέρες έχουν ακόμα στη διάθεσή τους για να επανενταχθούν στις 100-120 δόσεις προς την Εφορία και τα Ταμεία όσοι έχασαν τη ρύθμιση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Απαραίτητη προϋπόθεση, να καταβάλουν μέχρι το τέλος του μήνα τη δόση Δεκεμβρίου, αλλιώς η αίτησή τους θεωρείται άκυρη.
Σε περίπτωση που οι ασφαλισμένοι χάσουν την τελευταία αυτή προθεσμία, αναβιώνει όλο το αρχικό χρέος. Δηλαδή, δεν ισχύει ο επανυπολογισμός που είχαν κάνει, ενώ θα πρέπει να πληρώσουν τόκους και προσαυξήσεις.
Όσον αφορά τις οφειλές προς την Εφορία, έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση όσοι έχασαν τις 120 δόσεις από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, προκειμένου να κάνουν ηλεκτρονικά την αίτηση επανένταξης και στη συνέχεια να πληρώσουν τη δόση έως τις 31 Δεκεμβρίου είτε μέσω web banking είτε μέσω τράπεζας. Όσον αφορά τις οφειλές προς τα Ταμεία, μπορούν να ενταχθούν όσοι έχασαν τη ρύθμιση από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα