Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Έκπτωση 50% από ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου στους επιτυχόντες μαθητές


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ΑΕ» ανακοινώνει ότι θα παρέχει στους επιτυχόντες, έκπτωση 50% για τους ίδιους και τους συνοδούς τους, σε όλα τα δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας τους προς τη σχολή εισαγωγής τους και αντίστροφα.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Η Εταιρία μας, η οποία και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά υποστήριξε μεταφορικά τους χιλιάδες μαθητές των Χανίων και του Ρεθύμνου, εξάρει δημοσίως τις επίπονες προσπάθειες των επιτυχόντων για να εξασφαλίσουν μία θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ενώ συγχαίρει και τις οικογένειες των νέων φοιτητών, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας σε Χανιά και Ρέθυμνο για την αδιάκοπη και μεθοδική στήριξη που τους παρείχαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση Επίσης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου θα παρέχει στους επιτυχόντες, έκπτωση 50% για τους ίδιους και τους συνοδούς τους, σε όλα τα δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας τους προς τη σχολή εισαγωγής τους και αντίστροφα. Η έκπτωση θα ισχύει έως τις 30/09/2023.
Συγχαρητήρια από την Περιφέρεια και τους Δήμους στους επιτυχόντες νέους φοιτητές
Συγχαρητήρια από Περιφέρεια και δήμους στους επιτυχόντες μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει: «Συγχαίρουμε ιδιαίτερα όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Ανοίγει ένας νέος δρόμος στη ζωή τους. Η εκπλήρωση των ονείρων τους είναι ένα μακρύ και όμορφο προσωπικό ταξίδι, που μόλις ξεκινά.
Για τα παιδιά που δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, ευχόμαστε καλή πορεία, καθώς η ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους, γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες επιλογές. Ιδιαίτερα, συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των παιδιών αλλά και στους καθηγητές τους, για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν».
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες νέους φοιτητές απέστειλαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νικόλαος Καλογερής, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα