Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Καυκά από τη Δ.Ε. Φιλιατρών

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,
Η Τριφυλία του μέλλοντος είναι ο στόχος που εμπνέει, κινητοποιεί και ενώνει δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης. Ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά πρώτη φορά με τον Δήμο Τριφυλίας γιατί πιστεύουν ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!
Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Σπύρου Καυκά ως Δημοτικού Συμβούλου Τριφυλίας από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».
Ο Σπύρος Καυκάς του Ιωάννη και της Αγγελικής μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Το 2001 παντρεύτηκε την Δήμητρα Τσαγκαροπούλου και έκτοτε ζει και δραστηριοποιείται στα Φιλιατρά ως Ηλεκτρολόγος – Εναερίτης στον ΔΕΔΔΗΕ αλλά και ως συνδικαλιστής στην Ε.ΤΕ-ΔΕΗ. Με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μαριάννα, τριτοετή φοιτήτρια σήμερα στο ΕΚΠΑ στο τμήμα Χημείας, και τον Γιάννη, αριστούχο μαθητή της Δευτέρας Λυκείου από το Σεπτέμβρη. Έχοντας μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό ασχολήθηκε ιδιαίτερα ως ποδοσφαιριστής σε νεαρή ηλικία στον Τριφυλιακό Σύλλογο Γαργαλιάνων και στον Ηρακλή Χαλαζωνίου αλλά και ως διοικητικό μέλος στην ιστορική ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών.
Είναι καλός οικογενειάρχης και άνθρωπος με ήθος και αξίες. Δυναμική και δραστήρια προσωπικότητα, με σεβασμό πάντα για τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, στέκεται δίπλα του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.
Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.
Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!
ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ
Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα