Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Λεβεντάκη από τα Φιλιατρά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Λεβεντάκη από τα Φιλιατρά
Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι, «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Ενώνουμε δυνάμεις άνθρωποι της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι της προσφοράς, της δουλειάς, του έργου σε διάφορους τομείς.
Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Γιάννη Λεβεντάκη ως Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.
Ο Γιάννης Λεβεντάκης του Διονυσίου, κάτοικος Φιλιατρών, είναι παντρεμένος με την Γεωργία Μπέικου και πατέρας τριών παιδιών. Αγρότης – επιχειρηματίας. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό ως αθλητής τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ τιμώντας την ιστορική φανέλα της ΕΡΑΝΗΣ Φιλιατρών.
Είναι καλός οικογενειάρχης, άνθρωπος με αρχές και αξίες. Άνθρωπος που ξέρει από σκληρή δουλειά, μεθοδικός και αποτελεσματικός. Αγαπάει την πατρίδα ανιδιοτελώς και θέλει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τη νέα γενιά, και μια καλύτερη ζωή για όλους.
Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.
Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!
ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ
Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα