Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ- ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Χριστιανούπολη Μεσσηνίας! Στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατρά Χριστιανούπολης, δυστυχώς αυτά είναι τα χάλια στην Ελλάδα! Εδώ και ένα χρόνο κόπηκε κοντύλι από την περιφέρεια Πελοποννήσου 400 χιλιάδες ευρώ να πλατύνει  ο δρόμος 200 m ο εργολάβος έκανε ένα μονοπλόκ λες και είναι ο δρόμος ο παλιός στην κακιά σκάλα που πάμε για Αθήνα, είχε δώσει προσφορά με έκπτωση δεν έφτασαν τα χρήματα όπως συνήθως και τώρα ζητάει άλλα Να ολοκληρωθεί το έργο, ο δρόμος έμεινε επικίνδυνος με μία τρύπα μέσα στη μέση και πολλές φορές έχουν γίνει εμπλοκές με μικροτρακαρίσματα, δηλαδή πρέπει να θρηνήσουμε  άτομα για να φτιαχτεί ο δρόμος;
Δεύτερον γεφύρι βυθισμένο που βρίσκουν τα αυτοκίνητα, επικίνδυνο να βουλιάξει με μεγάλα αυτοκίνητα φορτηγά ακόμα και το λεωφορείο το σχολικό που μεταφέρει τους μαθητές στο σχολείο! Τρίτον Aπολωτριομένο χωράφι με κοντύλι του φράγματος επικίνδυνη στροφή στην διασταύρωση Παλιό με καινούριο δρόμου! Ενώ λήγεις μας προσέχουν το χωριό μας την χριστιανούπολη Γιατί έχουμε το καμάρι της Τριφυλίας και της Πελοποννήσου ολόκληρης, το μεγαλύτερο αρχαίο και βυζαντινό ναό την μεταμόρφωση του Σωτήρος!
Την Αγία Σοφιά του Μοριά! που μας έχει απομείνει γιατί και Αυτόν τον ναό κάποτε τον είχαν κάψει οι τούρκοι ο Ιμπραήμ που πέρασε από την Ελλάδα το 1850.. Με τη πρόσβαση να έρθει ο κόσμος να δει αυτό το Αξιοθέατο μνημείο; Και κάτι άλλο! Για όσους δεν ξέρουν και ειδικά σε αυτούς που πολιτεύονται υπάρχει επαρχιακός δρόμος στον Ημιορεινό άξονα 25 km που συνδέει εφτά χωριά του Δήμου μας από Κυπαρισσία Αρμενοί Περδικονέρι πλάτη Χριστιανούπολη Μουζάκι με πύργος Τριφυλλίας 21 km είναι άσφαλτος και 4 km χωματόδρομος να παίρνουν μόνο τρακτέρ, έλεος αλλού φτιάχνουν ιδιωτικές μαΐστρες με λεφτά του κράτους, δεν Μπορούν να ολοκληρώσουν τα 4 km να επικοινωνούν αυτά τα χωριά Που είναι απομονωμένα! 
Και τώρα που έρχονται οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να έρθουν οι κύριοι υποψήφιοι που ήταν εκλεγμένοι τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια να τους αγκαλιάσουμε Να τους ξαναψηφίσουμε και να τους κάνουμε και τραπέζι για να τους ξαναδούμε μετά από τέσσερα χρόνια όπως μας είχαν υποσχεθεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα