Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Χρέη και πλειστηριασμοί πίσω από μια ζωή που έμοιαζε με παραμύθι

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή, στην δημοσιότητα έρχονται κι άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα οι οφειλές του γνωστού ποινικολόγου.
Όπως έχει γίνει γνωστό το ακίνητο στο Χαλάνδρι στο οποίο διαμένει η 48χρονη πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και οι κόρες του βγαίνει την άλλη Τετάρτη σε πλειστηριασμό.
Μπαλάσκας: «Ο κ. Λύτρας χρωστάει και της Μιχαλούς»
Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του κατηγορούμενου ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα στο MEGA.
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, την οποία ήξερε ο δικηγόρος, αλλά δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί τώρα. Πλέον ο κ. Λύτρας πιέζεται οικονομικά από παντού, καθώς ‘ξεφυτρώνουν’ σαν μανιτάρια όλες οι οικονομικές του δυσχέρειες και υποθέσεις. Ο κ. Λύτρας ‘χρωστάει και της Μιχαλούς’».
Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε την παραδοξότητα να κυκλοφορεί ο 52χρονος δικηγόρος με πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά να χρωστάει παντού.
«Δεν είναι περίεργο να έχεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 350 χιλιάδες ευρώ και να μπορείς με 175 χιλιάδες το σπίτι που μένει το παιδί σου και η πρώην γυναίκα σου να το ασφαλίσεις, έτσι ώστε να μην πάει ποτέ στο σφυρί;» διερωτήθηκε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα