Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Κ. Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το αποτέλεσμα της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Μήνυμα ελήφθη, είπε επί της ουσίας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην δήλωση του μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, το οποίο δεν ήταν πολύ θετικό για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έπεσε κάτω από τον πήχη του 30%, καταγράφοντας ποσοστό κοντά στο 28,6%. «Το κόμμα μας δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει», είπε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως «δεν με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα πως η διαφορά από το δεύτερο κόμμα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των Ευρωεκλογών».
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως το μήνυμα της κάλπης είναι προσπαθήστε περισσότερο. «Ακούω την φωνή τους και την εντολή τους: Σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθήστε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε», είπε ο ίδιος χωρίς περιστροφές. Από αύριο «πέφτουμε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα» είπε ο κ. Μητσοτάκης. διευκρινίζοντας πως οι ευρωεκλογές αυτές είναι αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. «Η Ελλάδα του 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα του σήμερα, όπως και η Ελλάδα του σήμερα είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα του 2019», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Στην πατρίδα μας η Νέα Δημοκρατία παραμένει από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο του σχόλιο μετά τα αποτελέσματα της ευρωκάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα