Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πέθανε ξαφνικά ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Λεγάκης

Την τελευταία του πνοή, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, άφησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Λεγάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία στον Πειραιά», που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Οικολόγους Πράσινους και τη Δημοκρατική Αριστερά.
Ο Ν. Λεγάκης την περασμένη εβδομάδα, διέκοψε την προεκλογική του εκστρατεία και αναχώρησε για το Λονδίνο, όπου τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη λεπτή αγγειοχειρουργική επέμβαση. Η μετεγχειρητική του πορεία μέχρι και χθες το απόγευμα εξελισσόταν ομαλά και οι γιατροί ήταν ευχαριστημένοι. Τις βραδινές ώρες όμως σημειώθηκε μία ξαφνική επιπλοκή, που είχε αποτέλεσμα ο Ν. Λεγάκης να χάσει τη μάχη για τη ζωή.
Χειρουργός γιατρός και ο ίδιος, φεύγοντας για το Λονδίνο ένιωσε την ανάγκη να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, και μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε, εξηγούσε τους λόγους, για τους οποίους αναγκαζόταν να διακόψει τον προεκλογικό του αγώνα και στο τέλος ανέφερε:
«Θα επιστρέψω έγκαιρα, ώστε να είμαι παρών στην τελική φάση της μάχης για τη νέα ελπίδα του Πειραιά».
Ο Ν. Λεγάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καμίνια, τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στη γενική χειρουργική. Ηταν αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΧΡ.ΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα