Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΙΑ.

Αύριο το πρωί ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2010 & ώρα 9:00, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά των Γαργαλιάνων και στη συνέχεια τα καταστήματα της πόλης. Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 12:00 ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα βρίσκεται στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο, στην προγραμματισμένη ομιλία στην πλατεία 25ης Μαρτίου της πόλης.

Το απόγευμα ο κ. Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ θα περιοδεύσει στα παρακάτω Δ.Δ: 6:00μμ ΠΥΛΑ,
 6:30μμ ΓΙΑΛΟΒΑ, 7:00μμ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ, 7:30μμ ΠΛΑΤΑΝΟ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ,, 8:00μμ ΙΚΛΑΙΝΑ & 8:30μμ ΓΛΥΦΑΔΑ.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/2010 & ώρα 9:30, ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα περιοδεύσει στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την ΑΘΗΝΑ προκειμένου να έχει συναντήσεις με Μεσσήνιους Ετεροδημότες. Στις 19:00 θα παρευρεθεί στην ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα στους Ετεροδημότες και στις 20:00 θα παρευρεθεί στην ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρη, που θα γίνουν στο Ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-6) στην Αθήνα. Αμέσως μετά ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επιστρέψει στην Καλαμάτα.
Σήμερα το πρωί ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10/2010 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφτηκε τα σφαγεία Καλαμάτας, τη ΣΥΚΙΚΗ, τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΕΑΣ Μεσσηνίας στη Θουρία, τις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα, τις Σχολές ΟΑΕΔ Καλαμάτας στο Ασπρόχωμα, τις διοικητικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Διοίκησης και τέλος τα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ στην Καλαμάτα.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα