Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Ενότητας, Νίκης και Αλλαγής στη συγκέντρωση με τους Τριφύλιους της Αθήνας


Μήνυμα Ενότητας, Νίκης και Αλλαγής έστειλαν οι Τριφύλιοι της Αθήνας με τη μαζική του συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας, το βράδυ της Τετάρτης.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες εκατοντάδες συμπατριώτες μας έσπευσαν στην συγκέντρωση στην οποία διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για την εκλογική νίκη, από την πρώτη Κυριακή, και την αλλαγή στο Δήμο Τριφυλίας!
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«…Η παρουσία σας εδώ απόψε, μας δίνει χαρά και δύναμη, αλλά και μας επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί σας και απέναντι στον τόπο.
Ίσως κάποιοι που είναι εδώ απόψε, πολλοί ή λίγοι, αναρωτιούνται:
• Μα είναι εύκολο όλο αυτό το εγχείρημα που γίνεται με τον Καλλικράτη;
• Μήπως ήταν καλύτερα με τους μικρούς δήμους που τους γνωρίζαμε ο καθένας καλύτερα ή τις παλιές κοινότητες;
• Μήπως χαθεί η επαφή του πολίτη με το Δήμο ή την κοινότητα;
• Μήπως ερημώσουν χειρότερα τα χωριά μας;
• Πως θα μπορούν οι κάτοικοι των χωριών και οι ηλικιωμένοι να συναλλάσσονται με τον Δήμο;
• Θα υπάρχει κοινωνική πρόνοια;
• Θα υπάρχει περίθαλψη;
• Θα νοιώθει ασφαλής ο κάτοικος του μακρινού από το κέντρο χωριού;
• Γιατί τελικά γίνεται όλη αυτή η αλλαγή στο χάρτη της αυτοδιοίκησης στη χώρα μας;

• Που θα βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται;

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ τα ερωτήματα!
Το καινούργιο θεσμικό πλαίσιο ήταν αναγκαίο. Είτε λεγόταν Καλλικράτης, είτε κάπως αλλιώς.
Οι δήμοι και οι κοινότητες, με τη μέχρι τώρα μορφή τους, δεν μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στην κοινωνία και τους πολίτες.
Οι δυνατότητες που είχαν ήταν πολύ περιορισμένες και η λειτουργία τους ήταν προβληματική.
Το εγχείρημα είναι μεγάλο και δύσκολο.

Έχουμε γνώση, έχουμε εμπειρία, έχουμε θέληση, έχουμε και την ικανότητα να το φέρουμε σε πέρας.
Όχι μόνο να το φέρουμε σε πέρας αλλά και να δημιουργήσουμε τον μεγάλο και δυνατό δήμο Τριφυλίας.
Τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη μαζί με τα νέα ικανά και δυναμικά στελέχη που συμμετέχουν στην παράταξή μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία.
Ο Καλλικράτης δεν σηκώνει ερασιτεχνισμούς από ανθρώπους που έρχονται ουρανοκατέβατοι από τα κομματικά γραφεία, νομίζοντας ότι θα έρθουν να ανοίξουν κομματικά μαγαζάκια.
Δεν ξέρουν τον Καλλικράτη και δεν θέλουν να λειτουργήσουν μέσα σ’ αυτό το θεσμικό πλαίσιο, το οποίο είναι νόμος του κράτους πλέον.
Μπορεί να φανταστεί κανένας τι μπορεί να προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι στον τόπο;
Ας είναι όμως!
Ας πάμε τώρα στα ερωτήματα που εγώ έβαλα ως δικά σας:
• Μήπως ήταν καλύτερα με τους μικρούς δήμους και τις κοινότητες;
Όχι. Ο μικρός δήμος ποτέ δεν μπορεί να έχει οργανωμένες υπηρεσίες, ικανές για να μπορεί ουσιαστικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής. Δεν έχει επάρκεια ώστε να μπορεί να σχεδιάσει να μελετήσει και να εκτελέσει οποιοδήποτε μεσαίο ή μεγάλο έργο μόνος του. Ήταν πάντα εξαρτημένος από τη Νομαρχία και τις υπηρεσίες της.

Ο μικρός δήμος μόνο μικρά έργα μπορούσε να εκτελεί μόνος του και μάλιστα όχι όλοι οι δήμοι.
Δεν μπορούσε να μπει ποτέ σε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, λόγω μικρού μεγέθους και λόγω έλλειψης διαχειριστικής επάρκειας. Επίσης ποτέ δεν δίνει χρήματα η ευρωπαϊκή ένωση, για έργα μικρών δήμων λόγω της μικρής εμβέλειας των έργων αυτών.
Ο μεγάλος δήμος ξεπερνάει όλα αυτά τα προβλήματα και μπορεί μόνος του να διεκδικεί και να αξιοποιεί πάρα πολλά ευρωπαικά προγράμματα και τέτοια είναι πολλά και κοιμούνται επειδή δεν μπορούμε να τα διεκδικήσουμε.
Στο ερώτημα: μήπως χαθεί η επαφή του πολίτη με το δήμο;
• Όχι αντίθετα όλες οι υπηρεσίες του δήμου, αλλά και πολλές άλλες που θα έλθουν στο δήμο με την κατάργηση των Νομαρχιών, θα είναι πιο κοντά στον πολίτη, σε συνδυασμό με τα ΚΕΠ και τα λεγόμενα ηλεκτρονικά ΚΕΠ που θα υπάρχουν σε κάθε χωριό.
Οι πολύ περισσότερο οργανωμένες υπηρεσίες του δήμου θα έχουν την δυνατότητα της άμεσης επέμβασης όπου ο πολίτης ή η περιοχή το χρειάζεται.
Μήπως ερημώσουν περισσότερο τα χωριά;
• Μέσα από τον μεγάλο δήμο θα έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πολύ περισσότερο τις δυνατότητες κάθε χωριού (παραγωγικές δυνατότητες, φυσική ομορφιά, παραδοσιακή αρχιτεκτονική κ.λ.π.) έτσι ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με σκοπό όχι μόνο να μην ερημώσουν, αλλά να αρχίσει ένα ρεύμα επαναπατρισμού στα χωριά μας.
Πως θα συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες οι κάτοικοι των χωριών ή οι ηλικιωμένοι;
• Πολλές υπηρεσίες της νομαρχίας θα είναι πλέον στο δήμο, άρα πολύ πιο κοντά.
Το ηλεκτρονικό ΚΕΠ θα λειτουργεί έτσι ώστε να μην αναγκάζεται ο κάτοικος του χωριού ή της πόλης να μετακινείται. Οι υπηρεσίες του δήμου θα εξακτινωθούν ισότιμα σ’ όλο το δήμο.
Θα υπάρχει κοινωνική πρόνοια;
• Στο νέο δήμο θα υπάρχει κοινωνική υπηρεσία, ώστε να υπάρχει βοήθεια σε ανήμπορους και άτομα ειδικής φροντίδας.
Θα υπάρχει περίθαλψη;
• Ο δήμος πλέον θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού, την συντήρηση και την λειτουργία των υγειονομικών μονάδων της περιοχής του (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία).
Είμαι γιατρός και μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την υγεία στο δήμο μας. Επί 30 σχεδόν χρόνια προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην περιοχή, όχι μόνο των Φιλιατρών, και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση υποβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών. Αντίθετα θα γίνουν όλες οι προσπάθειες, με όλες μου τις δυνάμεις, να αναβαθμίσουμε το σύστημα παροχής υγειονομικών υπηρεσιών στο δήμο μας.
Δεν θα επιτρέψουμε να υποβαθμιστεί και το χειρότερο να κλείσει καμία υγειονομική μονάδα.
Ας τολμήσει να το κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση. Αυτό είναι δέσμευση.
Στο ερώτημα τώρα: γιατί γίνεται αυτή η μεγάλη αλλαγή στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας μας, η απάντηση είναι:
• Το παλιό μοντέλο αυτοδιοίκησης είναι πλέον γερασμένο, αναποτελεσματικό, συντηρούσε και βασιζόταν κυρίως στο πελατειακό σύστημα, ήταν εξαρτημένο από την κεντρική εξουσία, τον βουλευτή, τον υπουργό ή τον κομματάρχη και έτσι ήταν σφιχτά δεμένο στα κόμματα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν απορρίπτουμε τα κόμματα, τα οποία αναγνωρίζουμε ως τους πυλώνες της δημοκρατίας, αλλά δεν θέλουμε τον σφιχτό εναγκαλισμό με το δήμο.
Θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια σ΄όλες τις δραστηριότητες του δήμου.
Θα ξέρει ο πολίτης που πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ και θα μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τον δήμο μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες.
Πέραν των θεσμών, υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα κληθούν να διοικήσουν και να λειτουργήσουν τους θεσμούς.
Εμείς, εγώ, έχουμε δείξει από το παρελθόν έως και σήμερα ποιοι είμαστε.
Μας ξέρει, με ξέρει, ο λαός των Φιλιατρών και της Τριφυλίας και θα μας τιμήσει με την ψήφο του στις 7 Νοέμβρη.
Ξέρει και πρέπει να ξέρετε κι εσείς ότι θα τιμήσω στο έπακρον την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε.

Καλά όλα αυτά θα μου πείτε. Και που θα βρείτε τα χρήματα για να υλοποιήσετε αυτό το μεγάλο εγχείρημα – πρόκληση;
• Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα χρήματα, υπάρχουν θεσμοθετημένοι πόροι για την λειτουργία του δήμου.
Τα επιπλέον χρήματα που θα χρειαστούν για την οργάνωση του νέου δήμου και των υπηρεσιών του, θα έρθουν από το λεγόμενο πρόγραμμα ΕΛΛ.Α.Δ.Α. (Ελληνική Αρχιτεκτονική Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) και το πρόγραμμα εξυγίανσης, για την εξυγίανση δημοτικών κοινοτήτων που τα οικονομικά τους την 31/12/10 δεν είναι καλά (χρέη κ.λ.π.)

Όσες νέες υπηρεσίες θα μεταβιβάζονται στο δήμο από την πρώην νομαρχία θα συνοδεύονται από το ποσόν που απαιτείται για την λειτουργία τους όπως στην νομαρχία.
Επίσης χρήματα θα εξοικονομηθούν από την σοβαρή περιστολή της σπατάλης σε έξοδα εντυπωσιασμού, δημοσίων σχέσεων, άσκοπων μετακινήσεων, πλασματικών υπηρεσιών κ.λ.π.
Ρουσφέτια, χαριστικές πράξεις και εξυπηρετήσεις ημετέρων σε βάρος του δήμου δεν θα υπάρχουν. Όλες οι δραστηριότητες, οικονομικές και μη και όλες οι αποφάσεις θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για να μπορεί να ενημερώνεται όποιος και όποτε θέλει.

Αγαπητοί φίλοι
Η απόφασή μας να συμμετέχουμε σ’ αυτές τις εκλογές, είναι μια απόφαση που απορρέει καθαρά από την διάθεσή μας να προσφέρουμε στον τόπο μας, στον τόπο που γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε. Θέλουμε να τον κάνουμε αντάξιο της εποχής μας, ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς εμείς και τα παιδιά μας.
Ο τόπος μας το αξίζει, όπως το αξίζουν και οι κάτοικοί του.
Μακριά από τοπικιστικές προκαταλήψεις και με γνώμονα την ισοτιμία και την ισοπολιτεία, θέλουμε όλους τους Τριφύλιους μαζί, να χαράζουμε καινούργιους δρόμους προς το μέλλον.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε πάρα πολλά που μας ενώνουν και τίποτα που να μας χωρίζει.
Το μέλλον είναι και πρέπει να είναι κοινό.
Μαζί θα πετύχουμε.
Μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά.
Ζούμε σ’ ένα τόπο προνομιακό.
Ζούμε στη γη της επαγγελίας.
Ελάχιστα μέρη της πατρίδας μας έχουν τα πλεονεκτήματα που έχουμε.
Πρέπει να τα αξιοποιήσουμε , πρέπει να κάνουμε το δήμο Τριφυλίας έναν από τους πιο δυναμικούς, πιο ανθρώπινους και πιο όμορφους δήμους της χώρας μας.
Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα μηδενίσω το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα στους πρώην δήμους, που απαρτίζουν το νέο δήμο μας.
Σε όλους τους δήμους έχουν γίνει προσπάθειες. Σ’ άλλους πολύ σοβαρές και με επιτυχία και σε άλλους λιγότερες χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό έργο.
Εμείς θα συνεχίσουμε ότι καλό γίνεται από πλευράς θεσμών και έργων.
Όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχιστούν και όσα έχουν προγραμματιστεί θα επικαιροποιηθούν και θα ενταχθούν στο ενιαίο πλέον αναπτυξιακό πλαίσιο του νέου δήμου.
Το πρόγραμμά μας, όπως θα αναφερθώ παρακάτω, είναι ένα πρόγραμμα φιλόδοξο, αλλά όχι ανεδαφικό και στοχεύει στην νέα εποχή που θα πρέπει να πάμε τον τόπο μας.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ πιστεύουμε ότι μπορούμε να το υλοποιήσουμε δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις, την εμπειρία και τις γνώση μας, μαζί με όλους τους παραγωγικούς φορείς και τους πολίτες…»
«…Είμαι σίγουρος ότι ΜΑΖΙ θ’ αλλάξουμε σελίδα στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ.
Η νίκη θα είναι όλων μας!»

Δήμος Τριφυλίας – Δήμος για όλους!
Όλοι μαζί Νικάμε! Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα στην Τριφυλία!

27 σχόλια:

 1. Λαοθάλασσα.....
  Ο Λαός μίλησε και είπε:
  Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!
  Καλά, ούτε 100 άτομα;Μα οι σύμβουλοι και μόνο είναι 200!!!!!
  Δηλαδή δεν πήγαν ούτε οι υποψήφιοι σύμβουλοι;
  Καληνύχτα κε Σωτηρόπουλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ένα Αγγελάκι που βλέπει από ψηλάΟκτωβρίου 29, 2010

  Εγώ που τα είδα όλα από ψηλά, αν ήταν 100!!!! Θα 'ηταν και ευτυχισμένοι!!!!!
  Δυστυχώς μας τελείωσε νωρίς!
  Επειδή είδα και την ομιλία του κου Κόλλια, ήταν περίπου 250-300 άτομα, κατάλαβα ότι δεν θα έχουμε 2η Κυριακή!
  Κρίμα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΜΕ 55% ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΜΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λοιπόν, στην ομιλία του Κόλλια δεν ήταν περισσότεροι από 200 και οι πιο πολλοί είχαν πάει από εδώ, Αθηναίαοι ελάχιστοι. Στου Σωτηρόπουλου ήταν περισσότεροι από 500, καμιά 80αριά από εδώ και όλοι οι άλλοι Αθηναίοι. Όσο για τα γκάλοπ, ρωτήστε στη ΝΔ να σας πουν. Σωτηρόπουλος και με διαφορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟ ΟΜΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΜΕΝΟΣ ΟΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΔΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΧΘΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΟΛΛΙΑΣ 55% ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΙΑΥΤΟΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολύ σπουδαίος λόγος....
  καλά, δεν υπάρχει μκανείς να τον ελέγξει!
  ΚΡΊΜΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ένα Αγγελάκι που βλέπει από ψηλάΟκτωβρίου 30, 2010

  Το αγγελάκι δεν έχει πόδια, έχει φτερά!!!!!!
  Κάνε μεγένθυση τις Φωτογραφίες και θα δεις... Ούτε 100!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Το αγγελάκι δεν κάνει λάθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ποια μεγενθυση ρε μαγκες?στην ομιλια ηταν περιπου 500 ατομα εκ των οποιων τα 400 ηταν απο την Αθηνα...οποιος δεν ηταν παρων να μην μιλαει....!!!Σωτηροπουλος-Δημαρχος Τριφυλιας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ένα Αγγελάκι που βλέπει από ψηλάΟκτωβρίου 30, 2010

  Καταλαβαίνω την ταραχή σας!!!!!!
  Για να λέτε τόσο μεγάλα ψέματα πόσο πολύ έχετε απογοητευθεί!
  Δυστυχώς όμως για εσάς, αλλά υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες!
  Και αυτοί βεβαιώνουν το Αγγελάκι!!!
  Θέλετε μήπως και ονόματα;
  Αλλά λυπάμαι τον κακομοίρη τον Γιατρό. Τι φταίει αυτός, που σηκώνει στην πλάτη του όλο το ΠΑΣΟΚ;
  Αλλά έτσι είναι η ζωή!
  Όσο και να λέει ανεξάρτητος, όλοι ξέρουν ότι έχει το ....νοητικό!!!!! χρίσμα του ΠΑΣΟΚ!
  Άρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αλλά και στην συνέντευξη στο Μεσόγειος, τι είπε;
  Ουσιαστικά ότι θα μας φορτώσει στους φόρους, στα καινούργια δημοτικά τέλη και στις αυξήσεις των παλιών δημοτικών τελών!!!!!!!!!!!!!
  Θα μας αλλάξει τον αδόξαστο!!!!!!!!!!!!!!!
  Κακό που θα παθαίναμε έτσι και γινότανε, υποθετικά, δήμαρχος......
  Για να μην βιαστούν τα παπαγαλάκια να πούν ότι δεν τα είπε, ας τα διαψεύση! Ας πεί , όπως το είπε και ο Κόλλιας, που το λέει η περδικούλα του (Τι θαυμάσιος δήμαρχος θα είναι! του Πάει! Μπράβο του!!!!!)ότι αν γίνει που δεν θα γίνει , αν, του καραγκιόζη, ότι δεν θα βάλει καινούργιους φόρους και τέλη ούτε θα αυξήσει τους παλιούς!!!! Ας το πει ντέ!!!!!! Ας το πει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. KALA O KOLLIAS STO ESOGEIOS PREPEI NA HTAN SKNIPA STO ME8ISI. ME 4 SKETOUS KAFEDES BGRHKE KAI ME MISI ORA KA8USTERISH.
  AYTO GIATI DEN TO SXOLIAZETE?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. φίλε Ανώνυμε, μήπως είσαι ....τύφλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μάλλον Θέλεις Να Πεις Για Το Πιπινάκι. … Που Κρυφοκοίταγε Και Χαμογελούσε!!!!
  Αλλά Άστο Να Πάει....
  Μην Έχουμε ....Εξελίξεις!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. stis koupes tous oi 2 ypopsifioi eixan kafe...o kollias eixe gemisei thn skoutela tou me johnie!apo kei k pera ta symperasmata dika sas!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. τοκαλοβεβαια ηταν οταν τελειωσε η συνεντευξη ο μιμης ηταν ετοιμος να κλαψει τοσο καλα ηταν τορα τα ονειρα σας παπαγαλακια τελιωνουν την κυριακη η συντριβη σας ειναι κοντα τοτε θα μας λετε παλι τους καφεδες για ουισκι??? καιεμεις θα λεμε τις ντοματες σας για αγγουρια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ti lete vre paidia?isastan ekei kai eidate ti epine?oso gia tin kathisterisi,itan sto sella mexri tis 9.30 oso o mimis vafotan!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ποιος φοβαται?????ποιος λεει για σκνιπα?ποιος αναφερει συνεχως την ιδιοτητα του ως γιατρος και οχι πρωην δημαρχος?θυμαστε κανενα εργο του?πανικο διακρινω στο στρατοπεδο του μιμη...παιδια ηρεμια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γιατί σαν αντιπολίτευση τι έκανε;
  και αυτός και οι Λίτσας-Τσούτσιας- Σταματελόπουλος και λοιποί που ζητάνε πάλι την ψήφο μας;
  Αλλά τα Πασόκια είναι τυφλά και φανατισμένα!
  Αλλοιώς θα κοίταγε τον Κουκούμη να τον δει με τα κυάλια!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τι αποτυχία συγκέντρωσης ήταν αυτή;
  Καλά ούτε οι συμβουλοί του δεν πήγαν;
  Όσο για τα 300 και 500 άτομα που λένε τα παπαγαλάκια, δεν υπάρχει τέτοια αιθουσα στο ξενοδοχείο!
  Αλλά πήγαν και άνθρωποι που δεν είναι παθιασμένοι γιατί αναγκάσθηκαν!
  Αυτοί λοιπόν μεταφέρουν αυτό που λέει το Αγγελάκι!!!!!!!! που είναι άλλωστε ψηλά και βλέπει καλύτερα!
  Αγγελάκι, για πές μας τι άλλο βλέπεις από εκει ψηλά που είσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
  ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!
  ΤΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ;ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;
  ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!Οκτωβρίου 31, 2010

  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ!
  ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ;Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ;
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ;
  ΑΦΙΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. tous arxikleftes ton filiatron kanei parea....gia na katalavete...kai siga tin kariera giatrou...enas giatroudakos sto kentro ugeias filiatron einai...siga...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. komplexares auta na ta peite k thn kyriaki pou tha nai Dhmarxos!!!oso gia thn aithousa htan 700 atomwn!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τύφλα να έχει ο Μακιαβέλι!!!!!!! 700 άτομα!!!!!!!
  Πάει στο καλό κάντα στρογγυλά 1.000!!!!
  Δηλαδή φιλαράκι εσύ, ή μεγάλος ψεύτης είσαι ή δεν ξέεις τι σου γίνεται!
  Αν είσαι ψεύτης....είναι μη αναστρέψιμος η κατάστασή σου!
  Αν όμως είσαι βλάκας, τι συμπέρασμα θα έβγαζες, αν ήταν λιγότεροι απο 100!!!!!!!!!!
  Γι αυτό σου λέω, ότι και εμείς βγάλαμε τα ανάλογα αποτελέσματα!!!!!!
  και η Γιατράρα της ασπιρίνης, που πήγε στην Αθήνα και ξαναγύρισε αποτυχημένος, θα συνεχίσει να παίρνει πιέσεις!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Σωτηρόπουλος και ξερό ψωμί!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΟΥ.....Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα