Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Θύμιος Καρακατσάνης: Άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της γυναίκας του!

 Θύμιος Καρακατσάνης: Άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της γυναίκας του!
Στην αγκαλιά της γυναίκας του άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης Θύμιος Καρακατσάνης σε ηλικία 72 χρόνων.
Το βεβαρημένο ιστορικό του με τον καρκίνο και το σοβαρό πρόβλημα με το σάκχαρό του τον είχαν αναγκάσει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο τα τελευταία δυο χρόνια. Αλλά όπως αποκάλυψε η σύζυγός του Ρούλα στο TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός πέθανε από τη νόσο Πάρκινσον που εξελίχθηκε ραγδαία.
«Μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα με τον καρκίνο, αλλά έφυγε από την ασθένεια του Πάρκινσον. Ταλαιπωρήθηκε δυστυχώς πολύ. Η κατάστασή του εξελίχθηκε ραγδαία. Τα τελευταία 2 χρόνια μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία«, είπε η σύζυγός του που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τη μεγάλη της απώλεια.
Μιλώντας για τις τελευταίες ώρες της ζωής του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη εξομολογήθηκε:
«Τις τελευταίες ώρες τις πέρασε στο σπίτι. Δεν τον άφηνα, δεν μπορούσα να τον αφήσω σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόταν. Οι γιατροί δεν μπορούσαν πια να του προσφέρουν τίποτα. Ο ίδιος ένιωθε πολύ άσχημα και δεν ήθελε να ζήσει αυτόν τον εξευτελισμό της ασθένειας και να χρειάζεται να τον μεταφέρουν στα χέρια για να μετακινηθεί» και συμπλήρωσε:
«Ο ίδιος μου είχε πει τώρα θα κάνω το μάθημα της σιωπής και σταμάτησε να μιλά. Δεν ξέρω τι είχε συμβεί. Ίσως η ασθένεια να είχε επηρεάσει και το κέντρο σκέψης και ομιλίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα