Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πισώπλατη μαχαιριά του Βαγγέλη Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου

ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ. ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Πισώπλατη μαχαιριά του Βαγγέλη Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου θεωρείται, από πολλούς, το δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής 22 Ιουλίου, με φωτογραφίες από το γυμναστήριο της οδού Ιπποκράτους.
Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, για να μπει κάποιος στο γυμναστήριο έπρεπε να είχε κάρτα με ειδικό κωδικό. Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι, «πως βρήκε η εφημερίδα την κάρτα με τον ειδικό κωδικό»;
Η απάντηση είναι ότι δεν τον βρήκε η ίδια. Κάποιος της έδωσε την κάρτα. Και επειδή αυτά δεν γίνονται χωρίς άνωθεν έγκριση, το πιθανότερο είναι η κάρτα να δόθηκε με έγκριση Βενιζέλου. Ίσως όχι απευθείας στην εφημερίδα, αν και έχει αρκετούς φίλους εκεί, αλλά σε κάποια αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τις πόρτες άνοιξε ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, με την άδεια του Προέδρου προφανώς.
Τώρα, σε τι εξυπηρετεί το Κίνημα ένα τέτοιο δημοσίευμα είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος. Αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού είναι η προσπάθεια να έχει η ηγεσία καλές σχέσεις με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, είτε για να εξασφαλίσει το απυρόβλητο, είτε για να την χρησιμοποιήσει προκειμένου να επιτίθεται στους όποιους θεωρεί αντιπάλους της. Και φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την προσπάθεια του κ. Βενιζέλου για την «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ. 

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα