Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Το Αθλητικό Πανηγύρι της Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ’’ έγινε Θεσμός..
Το 1o ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Α.Π.Σ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ‘H ΕΡΑΝΗ’2014 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Αύγουστου στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου με μεγάλη επιτυχία.
Ο Πρόεδρος Κώστας Γκόνος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές ποδόσφαιρου, μπάσκετ και ακαδημιών, οι γυμναστές, παλαιοί και νέοι παίχτες της ομάδας του ποδόσφαιρου, μπάσκετ και ακαδημιών Εράνης Φιλιατρών, σας ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν σας ξεχωριστά, για την συμβολή σας στην επίτευξη αυτής της εκδήλωσης με λαμπρότητα.

Αξιοσημείωτα η προσέλευση των χιλιάδων συμπολιτών μας, φιλάθλων και φίλων της Εράνης χάραξαν βαθιά μέσα μας την οντότητας και το μέγεθος του ιστορικού συλλόγου με την τον ενθουσιασμό, αμέριστη αγάπη και στήριξη τους.
Τίποτα δεν είναι θα ήταν εφικτό χωρίς τη δική σας συμμετοχή!
Ευχαριστούμε την Δημοτική αρχή και τους Δημοτικούς συμβούλους Φιλιατρών του δήμου Τριφυλίας για την παροχή υπηρεσιών που μας προσέφεραν. Τον Πρόεδρο και την Σχολική Επιτροπή για την ευγενή παραχώρηση των χώρων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Την αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας, τους παλαιούς προπονητές, γυμναστές, αθλητές, ποδοσφαιριστές της Εράνης, αθλητικούς ανταποκριτές τύπου, ραδιοφώνου και διαδικτύου και λοιπών συλλόγων της πόλης μας που δέχτηκαν την πρόσκληση στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τους συλλόγους της ομογένειας Φιλιατρινών και σ’ όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο πρώτο κάλεσμα και δηλώσατε συμμετοχή να γίνετε επίσημα μέλη του συλλόγου,  συμμετέχοντες στις καινούργιες ομάδες προγραμμάτων αθλητικών δράσεων, εθελοντισμού, αθλητικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά και πιο στα εξειδικευμένα μαθήματα φυσικής αγωγής για τους ενήλικες. Εκ των προτέρων και σ΄ όλους αυτούς που θα συμμετάσχουν στην συνεχεία στα προγράμματα και εγγραφές όλων αυτών των δραστηριοτήτων.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την συνεισφορά της και να τονίσουμε ότι ένα μεγάλο μέρους της επιτυχίας αυτής της εκδήλωσης έγινε από την αγαπημένη καλλιτέχνη Έφη Θώδη, όπου μαζί με το μουσικό της επιτελείο χάρισε ένα ξέφρενο πανηγύρι, μια βραδιά αληθινού γλεντιού, με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, άφθονο κέφι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες. Θαυμαστές της ταξίδεψαν ευρύτερα από το δήμο Τριφυλίας, γενικότερα από όλη την Μεσσηνία, Ηλία και Αρκαδία να την απολαύσουν.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, επιχειρηματίες και στους συνεργάτες οργάνωσης της εκδήλωσης, για την άψογη συνεργασία και την γενναιόδωρη πρόσφορα όλων στην προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, των εκπληκτικών δώρων της λαχειοφόρου. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε παρακάτω την επωνυμία και λογότυπα τους.
Η δύναμη του μηνύματος που λάβαμε από όλους εσάς, μας δίνει μεγάλη ώθηση και κίνητρο στην προσπάθεια να συνεχίσουμε στην πραγματοποίηση του στόχου που καθορίστηκε για την καινούργια αγωνιστική χρονιά 2014-2015, της προώθησης της σημασίας της άθλησης, του εθελοντισμού, της υγιεινής διατροφής, την δημιουργία ερασιτεχνικών ομάδων άθλησης που θα γίνονταν αδιαλείπτως όλο τον χρόνο για τους κατοίκους της πόλης μας.
Σκοπός μας είναι μεγαλύτερη προσωπική εργασία, μεράκι, αγάπη για τον αθλητισμό και την πίστη στην ανάδειξη αποδοτικών επενδύσεων σε όλους τους τομείς του Αθλητικού Συλλόγου μας. Μας δίνετε δύναμη να επενδύουμε μακροπρόθεσμα με την προσωπική μας συνεισφορά για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη μας και στην επίτευξη του αθλητικού ιδεώδους!
Διοικητικό Συμβούλιο Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ’’

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΚΑΠΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ / «SUN AIR ECO»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΓΑΡΗΣ «ΗΧΟΣ & ΘΕΑΜΑ»
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ‘ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ’
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ‘ΓΡΗΓΟΡΗΣ’
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ELECTRONET ΦΛΕΣΣΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΓΚΟΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ‘ORUM’ ΑΘΗΝΑ
STELLAMARE ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ AUTO TEST
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ /ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ‘ΑΧΙΝΟΣ’, ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ‘ΔΕΞΑΜΕΝΗ’
ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ/ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ‘Η ΜΑΛΗ’
ΓΥΦΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ “PET SHOP
ΜΠΙΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Π. ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΑΡΔΕΥΣΗ/ΥΔΡΕΥΣΗ/ΓΕΩΡΓΙΚΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ VODAFONE
ΣΑΡΜΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR DESIGN
ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ “SMART CLEANER
ΦΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ ‘ΥΑΛΟ’ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ CALLISTO ART” ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ALBATROSS
ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΛ.-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-
ΜΟΥΜΠΑΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤ. ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ
ΤΣΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ “FREE STYLE
ΚΑΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ‘ΝΩΝΤΑΣ’
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ‘PROFILE
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ΄BALLOONS΄
ΠΑΡΙΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ
‘ΠΙΝΟΚΙΟ’ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΣΑΠΕΡΑΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΗΝ…
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ‘ΧΡΩΜΑΤΑ/ΚΟΡΝΙΖΕΣ/ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ’
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΡΕΑΣ BOUTIQUEINSTYLE
ΝΤΙΝΑ - ΑΝΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΑΛΕΧΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΕΙΟ HAIR STYLIST
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜ ΚΟΥΡΕΙΟ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΪΔΟΥΣΗ
ΕΛΕΝΑ’Σ BEAUTY CENTER
ΝΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα