Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΘ: Η απίστευτη απάντηση Σαμαρά σε πολίτη που του είπε «πεινάμε Πρόεδρε!»

Έχουν χάσει πλέον κάθε επαφή με τους πολίτες και την πραγματικότητα. Ζουν σε «γυάλινους κόσμους» και δεν ξέρουν ούτε πως ζει ο κόσμος, ούτε πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα οι οικογενειάρχες.
ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΘ: Η απίστευτη απάντηση Σαμαρά σε πολίτη που του είπε «πεινάμε Πρόεδρε!»Ο λόγος για τους κυβερνώντες και για τον Αντώνη Σαμαρά που δείχνει να είναι εκτός πραγματικότητας.
Ενδεικτικό του γεγονότος ότι ζουν σε άλλο κόσμο είναι η απάντηση που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε έναν πολίτη που τον πλησίασε και του είπε.«Πρόεδρε πεινάμε... είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας».
Ο Αντώνης Σαμαράς με ύφος συγκαταβατικό, αλλά εντελώς βιαστικός του απάντησε: «Το ξέρω, το ξέρω... » κι έφυγε χωρίς να δώσει καμία απολύτως σημασία.
Αυτή είναι λοιπόν η ευαισθησία τους; Να σε πλησιάζει ένας πολίτης της χώρας σου, να σου λέει με πόνο καρδιάς ότι είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας κι εσύ φευγάτος να του λες «το ξέρω, το ξέρω...».
Το ξέρεις Πρόεδρε αλλά δεν φαίνεται να σε απασχολεί και ιδιαίτερα...Δείτε το βίντεο με το διάλογο του πρωθυπουργού με τον πολίτη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα