Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με την έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου περί της ακυρότητος της εκλογής  μου στο αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας δεν επήλθε απλά η δικαίωσή μου στα όσα υποστήριζα μετά παρρησίας την περίοδο των εκλογών .
Σήμερα κατέρρευσε  η  ύβρις και  η  χυδαιότητα ,που αναπτύχθηκε εις βάρος μου , και που είχε σαν στόχο την αλλοίωση της ελεύθερης  βούλησης των πολιτών της Τριφυλίας, γεγονός που μας   στέρησε την οριστική  νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών .
Κάποιοι επέλεξαν να οδηγήσουν τους πολίτες σε αποφάσεις υπό ομηρία δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο  και τις ανόητες στρατηγικές τους. Προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την ελευθερία και την δημοκρατία . Και δεν τα κατάφεραν .
Σήμερα κατέρρευσε η ψευδολογία , η λασπολογία  και η  παραμυθολογία για δήθεν συμφωνίες ανήθικες του παρασκηνίου που δεν είναι ούτε του χαραχτήρα μου , ούτε των αρχών μου , ούτε της ηθικής μου. Στόχευαν στην ανθρωποφαγία , στην σπίλωση ανθρώπων και αξιών, την προσβολή  της ιστορίας  και της ηθικής   . Και δεν τα κατάφεραν.
Επιβεβαίωσαν το  πόσο διαφορετικοί είμαστε . Και το κατάφεραν .
 Όλους αυτούς  , τους αφήνω να τους κρίνουν  οι  πολίτες  αυτού του τόπου βέβαιος για την τελική κρίση .
Αποτελούν μια θλιβερή παρένθεση του  Τριφυλιακού  μας τρόπου.  Επιβεβαίωσαν οι ίδιοι ότι η κοινωνία μας  δεν τους χρειάζεται .
Αταλάντευτοι θα συνεχίσουμε τον κοινό σκοπό μας  να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στο τόπο μας .
Να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά μας .


                                                                               



                                                                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα