Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κλείνει λόγω άσκησης ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα

Κλείνει λόγω άσκησης ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα
Κλειστό θα παραμείνει για αρκετές ώρες σημαντικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα από τις 9 το βράδυ της Τρίτης έως και τις 6 το πρωί της Τετάρτης λόγω άσκησης ετοιμότητας στη σήραγγα Αρτεμισίου.
Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας κατά το παραπάνω διάστημα και λόγω της άσκησης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης (Βόρεια) και στις δύο κατευθύνσεις.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Αργους.
Για τις ανάγκες της εκτροπής μάλιστα απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους:
α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).
β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).
γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις)
δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).
Να σημειωθεί πάντως ότι εφόσον οι άσκηση ολοκληρωθεί πριν τις 6 το πρωί η κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου θα αποκατασταθεί αντίστοιχα νωρίτερα.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/47450-aftokinitodromos-askisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα