Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Σεισμός στο πολιτικό σύστημα: Με εντολή Αλέξη στην δημοσιότητα η Λίστα Νικολούδη


2247396-660x320Mε εντολή από το Μαξίμου ο Νικολούδης δίνει από στιγμή σε στιγμή στην δημοσιότητα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την λίστα με τους ανθρώπους της πολιτικής, των ΜΜΕ και λοιπούς τυχοδιώκτες και βαρυποινίτες οι οποίοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω. Μ΄ αυτή την κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ρουα ματ στην διαπλοκή.
Πολιτικούς, υπουργούς Οικονομικών και δημοσιογράφους είδε να περιέχονται στην περιώνυμη «λίστα Νικολούδη» αποκάλυψε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους τον Ιανουάριο του 2014, το βράδυ της ημέρας που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τη λίστα…
“Εκατό δισ. φύγανε από Έλληνες στη διάρκεια του μνημονίου, όταν είχα ζητήσει πριν ένα χρόνο να κατατεθεί η λίστα Νικολούδη στη Βουλή, είπα ότι τέλειωσε η ζωή μου, το ίδιο βράδυ δέχθηκα επίθεση”, είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Ημερησία.
Όπως είπε η επίθεση έγινε καθώς πήγαινε στο σπίτι του και ο ίδιος χτυπήθηκε και κατόπιν επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα για να καταγγείλει το γεγονός. Σημείωσε ότι στη λίστα Νικολούδη είδε πολιτικούς, υπουργούς Οικονομικών και δημοσιογράφους.
“Πρέπει ο πρωθυπουργός να αναζητήσει αμέσως ποιοι έβγαλαν πάνω 500.000 ευρώ, 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν μπορώ να δεχθώ μείωση σε μισθούς και συντάξεις. Δεν μπορώ να δεχθώ μειώσεις σε Υγεία και Παιδεία”, σημείωσε.
Συσχέτισε το περιεχόμενο της λίστας Νικολούδη με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, για τις οποίες τόνισε ότι δείχνουν πως ο “έντιμος συμβιβασμός” είναι πλέον “ανέφικτος”.
Ως εκ τούτου, είπε, ενδεχομένως πρέπει η κυβέρνηση να αναζητήσει πόρους για το πρόβλημα του Ιουνίου για να έχει ευχέρεια ελιγμών, καθώς όπως ανέφερε “οι δανειστές επιμένουν στη σκληρότητα και στην επιβολή μέτρων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα