Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Επιστολή - κάλεσμα της Αλειφέρη για το Τσακώνα - Καλό Νερό

Επιστολή - κάλεσμα της Αλειφέρη για το Τσακώνα - Καλό Νερό Αναλυτικά η επιστολή:
"Από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  από τον Υφυπουργό  Υποδομών για το έργο Πάτρα –Πύργος –Καλό Νερό- Τσακώνα, πληροφορηθήκαμε  δυστυχώς ότι  η Μεσσηνία και η Περιφέρεια Πελοποννήσου αγνοήθηκαν εντελώς στη σύσκεψη. Η ανωτέρω ενέργεια υποδηλώνει προφανώς την πρόθεση του αρμόδιου Υπουργείου να είναι εκτός της αντζέντας συζήτησης το Τμήμα Καλό Νερό -Τσακώνα, κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετους τόσο όλους τους φορείς της Μεσσηνίας, όσο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο οδικός άξονας  Καλό Νερό-Τσακώνα είναι κυρίαρχης σημασίας για το Νομό Μεσσηνίας και για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει γίνει μεγάλος αγώνας  για την τύχη αυτού του έργου ,το οποίο τώρα κινδυνεύει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ομόφωνα σχεδόν υπερψήφισε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και εξέδωσε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί πλήρως και το συντομότερο δυνατό η υλοποίηση του οδικού άξονα Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, γιατί αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ως εκ τούτου, καλούμε  όλους τους φορείς της Μεσσηνίας, και ιδιαίτερα τους μεσσήνιους βουλευτές της κυβέρνησης, να προασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου μας, να αντιδράσουν και να καταγγείλουν το ενδεχόμενο να είναι εκτός στόχευσης και εκτός ατζέντας του Υπουργείου Υποδομών το Τμήμα Καλό Νερό -Τσακώνα. που αποτελεί έργο πνοής για τη Μεσσηνία".Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/60991-tsakwna-kalo-nero-aleiferi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα