Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Εκδήλωση με κοινή παρουσία στελεχών ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, «Κινήματος» και ΔΗΜΑΡ






























«Σοσιαλδημοκρατία και Ανανεωτική Αριστερά» είναι το θέμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου και θα φέρει πιο κοντά δυνάμεις και κόμματα, που κινούνται στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ και στο πλαίσιο της ενοποίησης του χώρου, μια προσπάθεια της οποίας ηγείται η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και θα μιλήσουν στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και τη ΔΗΜΑΡ, καθώς και άλλες δυνάμεις και Κινήσεις της Κεντροαριστεράς.
Ειδικότερα, από το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει η Εύα Καϊλή, από τη ΔΗΜΑΡ ο Θ. Μαργαρίτης, από τις Κινήσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Π.Κ. Ιωακειμίδης, από το «Κίνημα» ο Φίλιππος Σαχινίδης και από το «Ποτάμι» Πέτρος Τατσόπουλος. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της προοπτικής που έχουν η Σοσιαλδημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη σημερινή κατάσταση, αλλά και στο πλαίσιο των υφιστάμενων συζητήσεων με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα