Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν ψηφιακά μαθήματα σε όλους μέσω του opencourses.gr

Τα Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα είναι μαθήματα που διδάσκονται σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας. Αναπτύσσονται σταδιακά και παρέχονται μέσω Διαδικτύου, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα για όλους.
Τί είναι
Μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους.
Τί δεν είναι
Μέρος προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή προγράμματος σπουδών Α.Ε.Ι. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα δεν προσφέρουν υποστήριξη από διδάσκοντες και δεν οδηγούν στη χορήγηση κάποιου πιστοποιητικού.
Ποιοί τα παρακολουθούν
Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται! Φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες… κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του!

Τι προσφέρουν

Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα είναι ένα ελεύθερο περιβάλλον μάθησης, που συνάδει με το δημόσιο χαρακτήρα και την αποστολή των Α.Ε.Ι.Είστε μέλος ΔΕΠ/ ΕΠ; Μοιραστείτε τη γνώση! Δείτε πώς μπορείτε να "ανοίξετε" και εσείς το μάθημά σας: http://bit.ly/1CnC2RG

Είσαι φοιτητής, ερευνητής, κάποιος που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του; Πλοηγήσου στη γνώση! Αναζητήστε τα ανοικτά μαθήματα που ήδη παρέχονται διαδικτυακά: http://www.opencourses.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα