Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε 32χρονη που αρνήθηκε να παντρευτεί τζιχαντιστή

Εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκότωσαν με λιθοβολισμό μια νεαρή γυναίκα στη Μοσούλη με την κατηγορία ότι είχε διαπράξει μοιχεία.
Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε 32χρονη που αρνήθηκε να παντρευτεί τζιχαντιστήΗ 32χρονη λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους φανατικούς τζιχαντιστές στη συνοικία Νταρκαζλίγια της ανατολικής Μοσούλης.
«Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία, που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ότι η γυναίκα κρίθηκε ένοχη μοιχείας δίχως να δώσει παραπάνω πληροφορίες», είπε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα μιλώντας στο ARA News.
Δεκάδες έξαλλοι τζιχαντιστές συμμετείχαν στον λιθοβολισμό.
«Οι άνδρες του ISIS υποχρέωσαν τους κατοίκους της γειτονιάς να παρακολουθήσουν τη βίαιη εκτέλεση και με την απειλή των όπλων υποχρέωσαν αρκετούς να συμμετάσχουν στον λιθοβολισμό μαζί με τους τζιχαντιστές», πρόσθεσε ο Αλ Μάλα.
Σύμφωνα με πηγές από την περιοχή, που επικαλείται το ARA News, η πραγματική αιτία που η γυναίκα καταδικάστηκε σε θάνατο ήταν γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή.

«Η κατηγορία περί μοιχείας ήταν εντελώς αβάσιμη. Η γυναίκα εκτελέστηκε επειδή έφυγε από το σπίτι της όταν ένας τζιχαντιστής του ISIS τη ζήτησε σε γάμο και ο πατέρας της συμφώνησε», αναφέρει ο δημοσιογράφος Ραφάτ Αλ Ζαράρι.
«Προτίμησε τον θάνατο παρά να παντρευτεί έναν από τους τζιχαντιστές του ISIS, οι οποίοι είναι γνωστοί για τη βαναυσότητά τους εις βάρος των γυναικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα