Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Διαταγή σε όλους τους Ρώσους να γυρίσουν στη χώρα τους – Ετοιμάζεται ο Πούτιν για πόλεμο;

Μια άκρως «περίεργη» είδηση μεταδίδει η βρετανική Sun. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο, για τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».Διαταγή σε όλους τους Ρώσους να γυρίσουν στη χώρα τους – Ετοιμάζεται ο Πούτιν για πόλεμο;Η εφημερίδα επισημαίνει ότι πριν λίγο καιρό η Ρωσία έκανε αμυντικές ασκήσεις με τη συμμετοχή 40.000.000 πολιτών με σενάριο την προετοιμασία για έναν πυρηνικό πόλεμο.

Η Sun γράφει ότι η Ρωσία διέταξε όλους τους αξιωματούχους της να επαναπατρίσουν τους συγγενείς και τις οικογένειές τους που ζουν στο εξωτερικό εξαιτίας της πιθανότητας ενός νέου παγκοσμίου πολέμου.
Πολιτικοί και επιφανείς προσωπικότητες, γράφει η Sun, έλαβαν υψηλής διαβάθμισης προειδοποίηση από τον ίδιο τον Πούτιν.
Η έκκληση για επιστροφή στην πατρίδα έγινε μετά την ξαφνική ματαίωση της επίσκεψης του Βλάντιμιρ Πούτιν στη Γαλλία.
Η ίδια εντολή δόθηκε και σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Μάλιστα τους επισημάνθηκε να πάρουν τα παιδιά τους άμεσα από τα σχολεία που τα έχουν στο εξωτερικό.
Όσοι δεν υπακούσουν στο διάταγμα δεν θα έχουν επαγγελματικό μέλλον στη Ρωσία, αναφέρει η Sun.
Αν και ο λόγος της επείγουσας ανάκλησης δεν έχει γίνει ξεκάθαρος, ένας υψηλόβαθμος Ρώσος αναλυτής εκτιμά ότι ίσως να «κρύβει» έναν ερχόμενο πόλεμο.
Ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής Στάνισλαβ Μπελκόφσκι δήλωσε: «Όλα αυτά είναι μέρος ενός πακέτου μέτρων για να προετοιμαστούν οι ελίτ για κάποιον μεγάλο πόλεμο».

Στη Ρωσία πρόσφατα διεξήχθη άσκηση της πολιτικής προστασίας, με τη συμμετοχή 40 εκ. πολιτών, με σενάριο την προετοιμασία για έναν πυρηνικό πόλεμο.
«Νωρίτερα αυτό τον μήνα, οι υπουργοί του Πούτιν ανακοίνωσαν ότι έχτισαν καταφύγια ικανά να φιλοξενήσουν τα 14 εκ. κατοίκων της Μόσχας».
Ύστερα από όλα αυτά, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ματαίωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Παρίσι ύστερα από τις κατηγορίες του προέδρου Ολάντ για ρωσικά εγκλήματα πολέμου στη Συρία.
Στη συνέχεια, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, κάλεσε διαδηλωτές να διαμαρτυρηθούν έξω από τη ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στο κατεχόμενο από τους τζιχαντιστές ανατολικό Χαλέπι.
Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι που συμμετείχαν σε συζήτηση στην Ουάσιγκτον, με θέμα «Το Μέλλον του Στρατού», προειδοποίησαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είναι «εξαιρετικά θανατηφόρος και γρήγορος».

Ο αρχισυντάκτης του Ερντογάν προανήγγειλε «αποκαλυπτικό πόλεμο» μέσα στο 2017

Την 1η Αυγούστου του 2016, το TRIBUNE σας μετέφερε τι έγραφε στο editorial του ο αρχισυντάκτης της Yeni Safak και γνωστός στην υφήλιο ως «φερέφωνο» του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καραγκιούλ.
Σε εκείνο το άρθρο ο Καραγκιούλ αφενός ομολόγησε τους πραγματικούς φόβους των Τούρκων αλλά και τα «σχέδιά» τους για παγκόσμια πολεμική ανάφλεξη.
Και ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι των Τούρκων;
Ότι κάποιοι θέλουν να διώξουν τους Τούρκους από τη Μικρά Ασία και την Ανατολία.
Ο Καραγκιούλ έγραφε εκφράζοντας τις ταραγμένες -εάν όχι διαταραγμένες- σκέψεις του:
«Είναι μια τόσο κρίσιμη εποχή που βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι [ως έθνος] μεταξύ ύπαρξης και εξαφάνισης, συνύπαρξης και διαίρεσης, διαμορφώνοντας την Τουρκία του αύριο και να μην έχουμε μέλλον, να ζήσουμε στην Ανατολία για ακόμα 1.000 χρόνια και να διαμορφώσουμε την ιστορία της Ανατολίας.
Η Τουρκία πορεύεται μέσω της ποιο κρίσιμης ιστορικής της περιόδου. Η παρουσία μας στην Ανατολία, στην οποία ζούμε τα τελευταία 1.000 χρόνια, απειλείται για δεύτερη φορά από την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».
Από ποιους όμως απειλείται η παρουσία των Τούρκων στην Ανατολία; Ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να τους «εξαφανίσουν»;
Μα φυσικά οι κακοί ξένοι, που ετοιμάζουν εισβολή στην Τουρκία, ενώ ο Γκιουλέν και οι οπαδοί του είναι οι άνθρωποι των ξένων που θέλουν να καταστρέψουν την Τουρκία.
Κάπου εδώ υπογραμμίζουμε ότι αυτά που γράφει ο Καραγκιούλ εκφράζουν 100% τον Ερντογάν. Πολλοί λένε ότι υπαγορεύει ο Ερντογάν και γράφει ο Καραγκιούλ, για να τονίσουν την ταύτιση των απόψεων.
«Αυτή την εποχή, οι πολιτικές των ΗΠΑ και τις Ευρώπης προετοιμάζουν το έδαφος για την εισβολή και την κατοχή», έγραφε ο Καραγκιούλ, που είτε διαβάζει Παΐσιο, ή παίρνει σκληρά ναρκωτικά, ή παρέα με τον Ερντογάν νομίζουν ότι όντως υπάρχει τέτοιο σχέδιο για την Τουρκία.
«Η κατοχή στην περιοχή συνεχίζεται από τον πόλεμο του Κόλπου το 1991. Αυτός, με πολιτικούς όρους, ήταν εντελώς μια σταυροφορική επέμβαση, μια πλήρης κατοχή εδάφους».
Και συνεχίζει, πάντα «απολαυστικός» όπως «ξετυλίγει» τις θεωρίες συνωμοσίας του:
«Τώρα βρίσκονται στις πύλες της Ανατολίας. Αφού κάνουν όλες τις χώρες γύρω μας ερείπια, θα έρθουν όλοι στα σύνορά μας. [σ.σ. Σίγουρα διαβάζει Παΐσιο]. Μας τεστάρουν πριν κάνουν την ανοιχτή επίθεση, τεστάρουν με τα κέντρα των τρομοκρατών στο εσωτερικό, δίκτυα πληροφοριών που τα σιτίζουν εδώ και 40 χρόνια έχουν τοποθετηθεί μέσα στο σύστημα. Εάν είχαν πετύχει στις 15 Ιουλίου, η Τουρκία ήδη θα είχε δεχτεί εισβολή και θα την είχαν πάρει από μέσα. Η χώρα δεν θα μπορούσε να συνέλθει για πολλές δεκαετίες και θα ήταν πεσμένη στα γόνατα μπροστά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Η διαδικασία καταστροφής θα είχε ξεκινήσει».
Ο ίδιος στη συνέχεια υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη απειλή για την Τουρκία προέρχεται από τους συμμάχους της, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, για αυτό πρέπει να επανεξεταστούν οι σχέσεις με τη Δύση.
Ο μόνος δρόμος για την επιβίωση της Τουρκίας είναι να συνεχίσει να μεγαλώνει, γράφει ο Καραγκιούλ. Να γίνει ισχυρή για να ζήσει ακόμα 1.000 χρόνια. (Αυτό με τα χίλια χρόνια το έχει κλέψει ή από τον Χίτλερ ή από τους… χιλιαστές. Πάντως φαίνεται ότι «πιάνει»).
Και καταλήγει:
«Επιλέγουμε να μεγαλώσουμε και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Τώρα εισερχόμαστε σε μια περίοδο αποκατάστασης. Αυτή θα είναι η γραμμή άμυνάς μας. Μετά τις 15 Ιουλίου πρέπει να προετοιμαστούμε για ανοιχτό πόλεμο. Το 2017 ίσως να είναι το έτος μιας ιστορικής αναμέτρησης, ενός είδους Αποκαλυπτικού πολέμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα