Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η απόλυτη Φρίκη. Πουλούσε την 6χρονη κόρη της σε παπά που την βίαζε μέχρι αναισθησίας

Η "μάνα" εξέδιδε την εξάχρονη κόρη της και άλλα 2 ανήλικα σε έναν συνταξιούχο και έναν παπά...
Η Αγία Εκκλησία δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτό…
Οκτώ χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι «μάνα» μαστροπός εξέδιδε το, τότε, 6χρονο κοριτσάκι της για 50 ευρώ σε ηλικιωμένο ιερέα, ενώ το είχε πουλήσει και σε συνταξιούχο της ΔΕΗ, το έγκλημα ξαναζωντάνεψε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Η Αγία Εκκλησία δεν μιλάει ποτέ. Γι αυτό πρέπει να μιλήσουμε εμείς. 
Η υπόθεση, που εκτυλίχθηκε στο Ίλιον.
Πρωταγωνιστές μια γυναίκα η οποία εξέδιδε το παιδί της και άλλα 2 ανήλικα σε έναν συνταξιούχο και έναν ιερέα, προκάλεσε φρίκη ακόμη και στους δικαστές που εκδίκαζαν την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό!
Οι λεπτομερείς καταθέσεις για την άγρια σεξουαλική εκμετάλλευση που βίωναν τα 3 παιδιά στο Ίλιον για χρόνια κάνουν και τους πιο ψύχραιμους να καταρρέουν. Καταλυτική ήταν η κατάθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία διαβεβαίωσε στους δικαστές ότι τα παιδιά είναι κακοποιημένα και λένε την αλήθεια.

Παράλληλα, το δικαστήριο απέρριψε και το αίτημα από την πλευρά του ιερέα να προσέλθουν και να καταθέσουν στο δικαστήριο τα κακοποιημένα παιδιά, που σήμερα έχουν ενηλικιωθεί.
Οι δικαστές της Έδρας επέβαλαν στους φρικτούς πρωταγωνιστές -ομόφωνα- πολυετείς ποινές κάθειρξης και τους έστειλαν και πάλι πίσω από τα σίδερα.
Στην Ειρήνη Τσονοπούλου, «μάνα» του τότε 6χρονου κοριτσιού, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης συνολικά 33 ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Ο 62χρονος ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών και ο 44χρονος σύντροφός της μητέρας, Σπύρος Σουχλέρης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών. Παράλληλα, το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη, λόγω θανάτου, για τον συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη.


Πρωτόδικα, η μάνα-τέρας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 37 χρόνων, ο ιερέας σε κάθειρξη 24 ετών, ο συνταξιούχος σε συνολική κάθειρξη 56 ετών και ο Σουχλέρης σε 18ετή κάθειρξη. MONO

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή 100.000 ευρώ για το Ελληνικό δημόσιο αν καταλάβατε καλά… και τα τρία παιδάκια στο ίδρυμα
Το χρονικό της φρίκης

Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωνε για περισσότερα από 6 χρόνια η 19χρονη, σήμερα, κοπέλα ήρθαν στο φως το 2007, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 12 χρόνων. Τότε, ο πατριός της Σπ. Σουχλέρης, ο οποίος τη βίαζε συστηματικά, πήγε μαζί με τον συνταξιούχο Αθ. Κανάκη έξω από το δημοτικό σχολείο του παιδιού.
Προσπάθησαν να το απαγάγουν, καθώς η «μάνα» είχε πουλήσει το κορίτσι της για 2.000 ευρώ στον συνταξιούχο!

Τότε, το έντρομο κοριτσάκι είχε τρέξει στον δάσκαλό του και αυτός, με τη σειρά του, είχε τηλεφωνήσει στη γιαγιά του παιδιού, η οποία είχε την επιμέλειά του. Η γιαγιά Μυρσίνη Τσονοπούλου είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και είχε καταγγείλει την απόπειρα απαγωγής της εγγονής της.

Ο τότε διοικητής του Τμήματος, Παύλος Λουκάτος, έπειτα από έρευνα, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον, με μαστροπό την ίδια τη μάνα του παιδιού!
Η Τσονοπούλου, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο και ο αστυνομικός, εξέδιδε έναντι 50 ευρώ (συνήθως) την κόρη της αλλά και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικιακής βοηθού της, που φιλοξενούσε στο σπίτι της. Πελάτες ήταν ο συνταξιούχος αλλά και ο 62χρονος ιερέας, ο οποίος δεχόταν τα παιδιά στο γραφείο του μέσα στον ιερό ναό, όπου ήταν εφημέριος!
Το 6χρονο κοριτσάκι βιαζόταν και από τον 44χρονο πατριό του με την προτροπή της συντρόφου του, που… πάσαρε το παιδί της στον συνταξιούχο για πρώτη φορά το 2002. Τότε η «μητέρα» είχε βοηθήσει τον 84χρονο συνταξιούχο να βιάσει το παιδί, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Παρόμοιες ήταν και οι αντιδράσεις των άλλων δύο παιδιών, που βιάζονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λιποθυμούσαν από τους πόνους που βίωναν στα χέρια των ανώμαλων ατόμων τα οποία ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους στα αθώα κορμάκια.
Καμία πράξη δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη
Την ικανοποίησή της για τις ποινές που επέβαλε το δικαστήριο εξέφρασε η Κατερίνα Ζαγγανά, δικηγόρος των 3 παιδιών, δηλώνοντας:
«Η υπόθεση αυτή πρέπει να αποτελέσει τον φάρο για όλα τα παιδιά που κακοποιούνται και το μήνυμα είναι σαφές: καμία πράξη σε βάρος τους δεν μένει ατιμώρητη. Τα παιδιά μιλούν και εμείς τα ακούμε. Στις υποθέσεις παιδεραστίας πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους όλοι όσοι ευθύνονται για την κακοποίηση των ανηλίκων και την προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων αυτών. Πρέπει να διασφαλίσουμε στα παιδιά την προστασία τους και τη βεβαιότητα ότι όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους».

Η εκκλησία έως σήμερα δεν έχει πάρει θέση. Σιωπά. Προσπαθεί να κρύψει τις πομπές της. Εμείς τις κοινοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα