Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Για 10 χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη του πρώην άνδρα της


Για 10 χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη του πρώην άνδρα της! Η 64χρονη από το 2007 λάμβανε παράνομα την σύνταξη χηρείας του πρώην συζύγου της, εισπράττοντας συνολικά 110.000 ευρώ.
Μάλιστα για να εξαπατήσει το ΙΚΑ, και να πείσει ότι ο γάμος της με τον θανόντα είχε λυθεί προγενέστερα της ημερομηνίας θανάτου του προσκόμισε πιστοποιητικό στενών συγγενών, το οποίο βεβαίωνε ψευδώς ότι τυγχάνει χήρα και η κοντινότερη συγγενής του νεκρού.
Το πιστοποιητικό το υπέγραφαν ως μάρτυρες ένα ζευγάρι σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άμεση συνέργεια στην αρχική απάτη και σε υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Η 64χρονη από την Μάνδρα, συνελήφθη από στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και εξακολούθηση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδή ανωμοτί κατάθεση καθώς και διατάξεις του νόμου για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα