Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

«Άδειασαν» ακατάσχετο λογαριασμό Χανιώτισσας με οκτώ παιδιά και της παίρνουν και το σπίτι


Η κα Φωτεινή Περβολιανάκη, την περασμένη Τρίτη, πηγαίνοντας να κάνει ανάληψη του μισθού της από τον λογαριασμό μισθοδοσίας της στην Εθνική Τράπεζα, διαπίστωσε πώς… την είχε προλάβει η Εφορία.
Ο λογαριασμός -ακατάσχετος μέχρι το ποσό των 1.250 ευρώ- και είχε κατασχεθεί και είχε αδειάσει.
Έκτοτε, όπως λέει η ίδια στο zarpanews.gr, ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου» μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και ΔΟΥ, οι οποίες, αφού για μέρες πετούσαν την ευθύνη η μία στην άλλη, εν τέλει παραδέχτηκαν ότι είχε γίνει λάθος. Την διαβεβαίωναν δε ότι τα χρήματα θα είχαν επιστρέψει στον λογαριασμό της, σήμερα Παρασκευή.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι της, να χάνει την ρύθμιση με την ΔΕΗ, να καθυστερεί την δόση του δανείου της και προσεχώς… να μην έχει ούτε για να γεμίσει το ψυγείο της.
Της παίρνουν και το σπίτι
Την ίδια ώρα, όπως μας λέει, με τα πηγαιν΄έλα στην εφορία πληροφορήθηκε από υπάλληλο ότι έχει εκδοθεί εντολή κατάσχεσης και για το σπίτι της, δηλαδή την πρώτη και μοναδική κατοικία για την ίδια και τα οκτώ παιδιά της!
Στο παρελθόν, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ίδια οικογένεια με την ΔΕΗ, είχε λυθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη.
Ας ελπίσουμε και σε αυτήν την περίπτωση η κινητοποίηση να είναι ανάλογη.
*Όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση είναι στην διάθεση τουzarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα