Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο, σοκ στην οικογένεια

pethane-ksafnika-o-pateras-twn-adelfwn-antetokounmpo-sok-stin-oikogeneiaΣοκ για την οικογένεια των παικτών του μπάσκετ Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο πατέρας τους Τσαρλς Αντετονκούμπο, ο οποίος βρισκόταν στο Μιλγουόκι, για το οποίο αναχώρησε εσπευσμένα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, παίρνοντας άδεια από τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία, από την οποία ήρθε στην Ελλάδα το 1991 μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 10 ημέρες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καθώς αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε λεπτομερή εργαστηριακό έλεγχο, ενώ υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία.
Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που είχε… κολλήσει στους γιους του το «μικρόβιο» του αθλητισμού, ώθησε τα παιδιά του να ξεπερνούν με τον αθλητισμό κάθε λογής προβλήματα, ήταν δίπλα τους σε κάθε στιγμή της καριέρας και της ζωής τους. 






2013 Μέγαρο Μαξίμου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα