Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες & χαλάζι

Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά.
Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά με κυρία χαρακτηριστικά:
α. τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους άνεμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν:
1. απόψε Τρίτη τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.
2. αύριο Τέταρτη τις πρωινές ώρες πιθανόν τις Κυκλάδες και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
β. τις κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις:
1. απόψε Τρίτη σε περιοχές της Ηπείρου (πάνω από τα 400 με 500 μέτρα), της Θεσσαλίας και της δυτικής και Κεντρικής Στέρεας (πάνω από τα 600 με 700 μέτρα), της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 200 με 800 μέτρα) καθώς και σε πεδινές

περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
2. αύριο Τέταρτη (2Θ-02-1Θ) μέχρι τις μεσημβρινες ώρες σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως της Χαλκιδικής) (πάνω από τα 200 περίπου μέτρα) και μέχρι τις απογευματινές ώρες τοπικά σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Επισημαίνεται ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει αύριο σταδιακή πτώση από τα βόρεια ενώ παγετός θα σημειωθεί αύριο το βράδυ και την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ολικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα