Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Δεκατετράχρονο παιδί «γεννάει» αυγά σαν να είναι κότα - Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το έκανε

Ο Ακμάλ είναι από την Γκόβα της Ινδονησίας και είναι 14 χρονών. Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Ο Ακμάλ όμως έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που όταν οι γιατροί βρέθηκαν ενώπιον του, θέλησαν να σκίσουν τα βιβλία τους.Πρώτη φορά έβλεπαν παιδί, άνθρωπο με ωοτοκία σαν να είναι κότα. Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος ο 14χρονος το φαινόμενο του πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 και από τότε έχει γεννήσει τουλάχιστον 20 αυγά. Δηλαδή, ενάμισι αυγό το μήνα. Τα αυγά τα απόβάλει από το έντερο του και βγαίνουν από τον όρθο του, ενώ ο ραγισμένος πατέρας του λέει πως κάποια από αυτά έχουν μόνο ασπράδι και κάποια έχουν και κρόκο!Κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της πόλης έκανε μπροστά στους έκπληκτους γιατρούς 2 αυγά. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον
να συμβεί, οπότε κάποιος έσπρωξε σκόπιμα τα αυγά στον όρθο του 14χρονου, ο οποίος μετά τα απέβαλλε.
Κάποιοι άλλοι είπαν ότι πριν την εξέταση κατάπιε τα αυγά ολόκληρα άρα κατάφερε και να τα αποβάλλει ατόφια. Ο πατέρας του όμως λέει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.
Η ουσία είναι πως το παιδί αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα μέσα στο νοσοκομείο Σιέκ Γιουσουφ στην πόλη της Γκόβα και παρακολουθείται συνεχώς. topontikiΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα