Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σάλος στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών: Φοιτητής παρακολουθούσε τις φοιτήτριες την ώρα που έκαναν ντους


Αποτέλεσμα εικόνας για πανεπιστημίου πατρώνΣύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται από φοιτητές σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το συμβάν έγινε στα μπάνια του κτιρίου της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου ένας 22χρονος φοιτητής -που δεν μένει καν μέσα στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών- πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να παρακολουθεί φοιτήτριες την ώρα που έκαναν το ντους τους!Βάση των όσων αναφέρει η σχετική καταγγελία που έγινε, τα άτομα που εντόπισαν τον νεαρό, τον ξυλοφόρτωσαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το είχε ξανακάνει.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση δεν είναι το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ αναγράφονται όλα τα στοιχεία του νεαρού. Αναλυτικά στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:«Την Παρασκευή 16/3 σημειώθηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στα μπάνια του Α κτηρίου της ΦΕΠΠ.
Νωρίς το βράδυ (την ώρα που συνήθως οι οικότροφες/οι κάνουν μπάνιο) πιάσαμε εξωεστιακό να παρακολουθεί άτομα στο ντουζ εν άγνοια τους. ΟΝΟΜΑ: Κ. Κ. 22 ΕΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΟΣ.
Το ξύλο που έφαγε δεν αρκεί για να θεωρήσουμε το πρόβλημα λήξαν.
Ο ίδιος λόγω του συγκεκριμένου κόκκινου μπουφάν που φορούσε, έχει θεαθεί ξανά και έχει ξεφύγει.
Το περιστατικό έχει ξανασυμβεί και τέτοια βδελύγματα ανενόχλητα θα το επαναλαμβάνουν. Τα λοιπά στοιχεία τον είναι γνωστά, η στοχοποίηση του θα είναι άμεση.
Η σεξιστική κουλτούρα της πατριαρχικής κοινωνίας καλλιεργεί και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αυτή η κοινωνία που παράγει σεξιστές, βιαστές, κατασκευάζει και τις δικαιολογίες που τους απαλλάσσουν.
Τέτοια περιστατικά δεν χωρούν σιωπή ούτε ελαφρύ χιουμοράκι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα