Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μεσσηνία: "Mείζον ζήτημα, ποινικού χαρακτήρα" χαρακτηρίζει τις υποκλοπές η Αλειφέρη, που δεν παραιτείται


Την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί από τη θέση της μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή της η αντιπεριφεριεάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, που αναφέρεται επίσης και στην αφαίρεση μέρους των αρμοδιοτήτων της από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Αναλυτικά η επιστολή:
"Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου την παρούσα χρονική στιγμή, να απευθυνθώ προς όλους και να ενημερώσω υπεύθυνα σχετικά με τα γεγονότα που εσχάτως απασχολούν και προβληματίζουν την κοινή γνώμη υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.
1. Πρόκειται, όπως έχει γίνει ευρέως αντιληπτό για ένα μείζον ζήτημα, ποινικού χαρακτήρα, το οποίο εξελίσσεται σε πολιτικό επ’ αφορμή της στάσης της Περιφερειακής Αρχής η οποία επέλεξε να μην καταδικάσει άμεσα και ευθέως το γεγονός της παρακολούθησής μου, σαν να αμφισβητούσε την αξιοπιστία μου. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, αφού από το περιεχόμενό της ελλείπει παντελώς όχι μόνο η καταδίκη του γεγονότος, αλλά συνάμα και η έκφραση συμπαράστασης στο πρόσωπό μου ως παθούσας .
Βέβαια, κατανοώ τους λόγους των κατά τα λοιπά …. τυπικά συναδέλφων μου πλην όμως δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω.
Έπραξα το αυτονόητο με την επιβεβαίωση της διάπραξης της κακουργηματικής εναντίον μου πράξης, προσφεύγοντας στις αρχές όπως είχα υποχρέωση. Σε τέτοια «ανήθικα» φαινόμενα που συμβαίνουν μέσα στη διοίκηση της Περιφέρειας μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για «διαχείριση εγκλήματος» και για «άλλους πολιτικούς χειρισμούς» πλην της καταγγελίας και της αποκάλυψης προκειμένου να παταχθούν και σε αυτό έπρεπε να είναι όλοι απόλυτοι.
Οι ανωτέρω δικές μου «ενέργειες και η συνολική μου στάση » δεν απειλούν με βλάβη την Περιφερειακή αρχή αντιθέτως και μάλιστα μετά βεβαιότητος, στόχευαν πάντα και στοχεύουν ακόμη και τώρα, στην προστασία και της δομής της Περιφέρειάς μας από τέτοιες πράξεις που κάποιοι έχουν το θράσος να τελούν εντός της Διοίκησης της και της πολιτικής της λειτουργίας.
Όλη η δραστηριότητά μου και οι γνωστές σε όλους ενέργειές μου από την ανάληψη των καθηκόντων μου, υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες με πλήρη προσήλωση στους κανόνες της νομιμότητας, της χρηστής αλλά και «κανονικής» λειτουργίας της διοίκησης που είναι προϋπόθεση για τα ανωτέρω.
Την εντολή να υπηρετήσω τον θεσμό του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας μου την έδωσαν απευθείας οι πολίτες της Μεσσηνίας και την ίδια πιο μαζική και καθαρή εντολή να μην παραιτηθώ μου δίνουν και τώρα, θεωρώντας ανήκουστο το να μου ζητείται η παραίτηση επειδή αποκάλυψα ότι διαπραττόταν ένα τόσο σοβαρό εις βάρος μου έγκλημα εντός του χώρου που ασκώ το λειτούργημά μου απαιτώντας ταυτόχρονα την συνδρομή μου για την αποκάλυψη των ενόχων.
Σχετικά με την τυπική ανάκληση των μεταβιβασθέντων από τον Περιφερειάρχη σε εμένα αρμοδιοτήτων δηλώνω ότι τόσο οι πολίτες, όσο ιδιαιτέρως οι συνεργάτες μου υπηρετούντες υπάλληλοι στην Π.Ε Μεσσηνίας γνωρίζουν καλώς τον ορθό, καθαρό και αληθινό προς όλους τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα άσκησα αυτές τις αρμοδιότητες και περιορίζομαι προς το παρόν να πω ότι οι πολίτες που παρακολουθούν κρίνουν".  eleftheriaonline
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας
Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα