Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Αλαλούμ με τις υπηρεσιακές συσκέψεις και τις υπογραφές στο Διοικητήριο


«Θα χορτάσουν» συσκέψεις αυτή την περίοδο οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας από τις δύο πλέον πλευρές που έχουν διαμορφωθεί. Αυτή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, η οποία έκανε σαφές ότι δεν παραιτείται και θα ασκεί κανονικά τις αρμοδιότητες που της παρέχει ο νόμος «Καλλικράτης» και εκείνη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχει σκοπό να ασκεί τις αρμοδιότητες που είχε παραχωρήσει και αφαίρεσε από την κα Αλειφέρη. Προς το παρόν, πάντως, όλες οι υπηρεσίες δηλώνουν μπερδεμένες για το ποιος τελικά θα υπογράφει τα υπηρεσιακά έγγραφα, αν θα υπογράφουν και οι δύο ή μόνο ο περιφερειάρχης. Το μόνο που ξέρουν σίγουρα είναι ότι γραπτώς δεν έχουν λάβει εντολή για αλλαγές στα όσα γνώριζαν μέχρι πρότινος.
 Συσκέψεις επί συσκέψεων Την Πέμπτη ήταν η πρώτη ημέρα μετά τα γεγονότα που ο περιφερειάρχης ήρθε στη Μεσσηνία, κάθισε σε γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας και ασχολήθηκε με θέματα του νομού. Μάλιστα, κάλεσε στο γραφείο και συνάντησε διευθυντές και υπαλλήλους υπηρεσιών. Χθες το πρωί οι υποχρεώσεις κράτησαν τον κ. Τατούλη στην Τρίπολη, όμως από νωρίς στο Διοικητήριο βρέθηκε η θεματική αντιπεριφερειάρχης και αναπληρώτρια του περιφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου, η οποία επίσης είχε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Τη Δευτέρα άλλη…
Παράλληλα, το μεσημέρι με δελτίο Τύπου και η κα Αλειφέρη γνωστοποίησε ότι είχε υπηρεσιακή σύσκεψη. Ειδικότερα σε αυτό το δελτίο αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για συντονισμό και εποπτεία των Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλες της εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας (Δ/νση Δημ. Υγείας, Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, και Τμήμα Περιβάλλοντος και Μικροοικονομίας), για την εκτίμηση των μέχρι τώρα ενεργειών και συλλεχθέντων στοιχείων σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων ρύπανσης στην περιοχή Μπουρνιά».
Ωστόσο, ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα της σύσκεψης δεν έγιναν από την κα Αλειφέρη.
Σε ό,τι δε αφορά τη Δευτέρα, από χθες έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας ότι το πρωί θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συνάντηση με τον κ. Τατούλη. Της Βίκυς Βετουλάκη tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα