Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις από σήμερα και στην Καλαμάτα: Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ


Από σήμερα ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.
Στη Μεσσηνία κέντρο του εορτασμού είναι η 120 ΠΕΑ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας.
Σήμερα στις 9 το πρωί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η Πτέρυγα σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των Μεσσήνιων πεσόντων αεροπόρων, στο μνημείο, στη Φραγκόλιμνα.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός με τη δοξολογία στο αεροδρόμιο.
Η 120 ΠΕΑ θα είναι επισκέψιμη για το κοινό: Σήμερα, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Αύριο Πέμπτη από τη 1.30 το μεσημέρι έως τις 5 τ ο απόγευμα.Τις μέρες του εορτασμού θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 52+Adv, εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2 και Τ-6 και ελικόπτερο έρευνας - διάσωσης ΑΒ-205.
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα