Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Διαφοροποιήσεις σε επιλογές και αποφάσεις Κατσίβελα από την (έως σήμερα) πλειοψηφία

«Η πολιτική ηγεσία, το σχήμα διοίκησης και ο τρόπος διοίκησης του Δήμου Τριφυλίας, όπως έχουμε επισημάνει, δεν έχουν αποδώσει τα επιθυμητά και αναμενόμενα αποτελέσματα.
Αντιθέτως, προκαλούν σωρεία προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του και οι συνέπειες αυτών έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.
Αυτό που είναι διαπιστωμένο και γνωστό ήδη από προηγούμενα χρόνια, στις μέρες μας λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, με την κατάσταση να μοιάζει από χαοτική έως και… “διαλυτική”. Γι’ αυτό και το κλίμα στη δημοτική παράταξη Κατσίβελα είναι ιδιαιτέρως βαρύ…» έχουμε αναφέρει σε ρεπορτάζ στο «Θ» σχετικά με τις εξελίξεις στο Δήμο Τριφυλίας εν όψει και των δημοτικών εκλογών του 2019.
«Είναι γνωστό και στις πέτρες ότι έχει διαρραγεί πλήρως η συνοχή της δημοτικής
παράταξης του κ. Κατσίβελα και οι περισσότεροι εκ των δημοτικών και τοπικών συμβούλων φέρονται να μην τον ακολουθούν σε τυχόν νέα του υποψηφιότητα», σημειώναμε σε άλλο ρεπορτάζ πριν από δυόμισι περίπου μήνες.
Τις τελευταίες μέρες και ιδίως μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας και με αφορμή την εισήγηση που έκανε ο κ. Κατσίβελας για τον ορισμό μελών στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, «ανακυκλώνοντας» τους ίδιους και τους ίδιους δημοτικούς συμβούλους και δίχως να προτείνει κάποιον από τους «συνεργάτες» του που έχουν ήδη έχουν διαφοροποιηθεί σε μια σειρά από ζητήματα, είτε δημόσια είτε και κατ’ ιδίαν, έχουν «φουντώσει» οι φήμες για ηχηρή παρέμβαση στα δημοτικά δρώμενα της Τριφυλίας. Παρέμβαση που θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις και στις οποίες ο κ. Κατσίβελας φέρεται ότι θα έχει απλώς το ρόλο του θεατή και όχι του συνδιαμορφωτή.
Τίποτα δε θα πρέπει να αποκλείεται, καθώς, όπως επίσης έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει στο «Θ», η συνοχή της σημερινής παράταξης της δημοτικής πλειοψηφίας έχει πλήρως διαρραγεί. Μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου, Αναστάσιου Πούλου, σε ρεπορτάζ στο «Θ» τον Ιούλιο, αναφέραμε: «Η παραίτηση του Αναστάσιου Πούλου από αντιδήμαρχος Τριφυλίας εικάζεται ότι ίσως αποτελέσει κρίσιμο γεγονός έκφρασης προθέσεων ή και ειλημμένων αποφάσεων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης Κατσίβελα προκαλώντας “ντόμινο” εξελίξεων στη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.
Η πολιτική επιλογή και βαθύτατα πολιτική απόφαση που έλαβε ο κ. Πούλος, δεν αποκλείεται να επιταχύνουν την υλοποίηση συλλογισμών και σκέψεων δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν, ανά διαστήματα, διαφοροποιήσεις από τις προσωπικές επιλογές, προτάσεις και αποφάσεις του κ. Κατσίβελα. Όπως και να ’χει, δέκα μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως έχουμε τονίσει ήδη από το 2016, το βέβαιον είναι ότι σε τίποτα απολύτως δε θα σχετίζονται με τις εκλογές του 2014, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ίδια τη δημοτική παράταξη του κ. Κατσίβελα και το Δήμο Τριφυλίας!».
Ως φαίνεται, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και απομένει ο χρόνος της έκφρασής τους, που ίσως μάλιστα και να πλησιάζει…
Του Ηλία Γιαννόπουλου
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα