Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Τριφυλία: Βαρύ κλίμα στην παράταξη Κατσίβελα - “Ουδέν σχόλιον” από τον δήμαρχο

Βαρύ φαίνεται ότι είναι το κλίμα στην παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα στο Δήμο Τριφυλίας και δεν αποκλείονται ραγδαίες εξελίξεις που θα αλλάξουν τους συσχετισμούς της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πληροφορίες θέλουν κύμα ανεξαρτητοποιήσεων το επόμενο χρονικό διάστημα από την παράταξη της πλειοψηφίας τουλάχιστον πέντε - έξι συμβούλων, διαχωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη θέση τους από την πορεία και τη συνέχεια της δημοτικής αρχής. Ερωτηθείς ο κ. Κατσίβελας από την «Ε» σχετικά με όλη αυτή τη φημολογία που υπάρχει, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και οι σύμβουλοι προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση τότε σίγουρα θα πρόκειται για ένα σοβαρότατο πλήγμα για τον δήμαρχο, πολύ περισσότερο δε οδεύοντας προς τις εκλογές στις οποίες ο κ. Κατσίβελας έχει ήδη δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Πάντως οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να έχουν σοβαρή βάση, αφού μέχρι τώρα στις

συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων άσχετα αν οι αποφάσεις σχεδόν πάντα παίρνονται με όλες τις ψήφους της πλειοψηφίας, έχουμε δει να υπάρχουν τοποθετήσεις και να ασκείται κριτική στο δήμαρχο και την πορεία του δήμου από τους ίδιους τους συμβούλους του. Πολλές φορές μάλιστα σε υψηλούς τόνους, έχοντας έτσι από καιρό «χτυπήσει το καμπανάκι» προς τον δήμαρχο. Μένει να δούμε πότε και αν αυτή η διαφοροποίηση εκφραστεί και επίσημα, κάτι που εάν γίνει θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη δημοτική αρχή.
Να σημειωθεί ότι στον τελευταίο ορισμό μελών στα Δ.Σ. τόσο της Κοινωφελούς Επιχείρησης όσο και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του δήμου, συγκεκριμένα ονόματα δημοτικών συμβούλων δεν προτάθηκαν από τον δήμαρχο είτε ως τακτικά είτε ως αναπληρωματικά μέλη, αντιθέτως στα δύο συμβούλια «ανακυκλώνονται» τα ίδια πρόσωπα.      Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα