Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Σοκ: 12χρονος βίαζε την αδερφή του μιμούμενος σκηνή σεξ βιντεοπαιχνιδιού

Το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι απαγορεύεται για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών.
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι ένα 12χρονο αγόρι βίασε επανειλημμένα την 6χρονη αδελφή του, μιμούμενος σκηνή σεξ από το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto και ενώ οι γονείς τους κοιμόντουσαν. 
Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, ο 12χρονος την βίασε και ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ παρών σε άλλο βιασμό ήταν και ένας ξάδελφός τους. 
Το έκανε επειδή ήθελε να μιμηθεί σκηνή σεξ από το γνωστό βιντεοπαιχνίδι το οποίο απαγορεύεται για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών.
Η ασέλγεια του ανήλικου προς την μικρή αδερφή του ήρθε στο φως όταν το εξάχρονο κορίτσι αποκάλυψε το συμβάν σε μια φίλη της στο σχολείο η οποία στη συνέχεια το μετέφερε στη δασκάλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.
Το νεαρό αγόρι, το οποίο δεν κατονομάζεται, καταδικάστηκε σε 12μηνο εγκλεισμό σε θεραπευτικό ίδρυμα.
Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Η μητέρα των δυο παιδιών με δάκρυα στα μάτια άκουσε την δικαστική ετυμηγορία για τον γιο της. Είπε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα παρά μόνο όταν την ενημέρωσε η δασκάλα.
«Η κόρη μου ήταν λυπημένη και κλεισμένη στον εαυτό της πιστεύοντας ότι εκείνη έφταιγε», είπε προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό κορίτσι το οποίο πλέον δεν νιώθει καμία θλίψη ενώ εξέφρασε την περηφάνια της γι’ αυτήν. Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα