Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Εράνη Φιλιατρών: Ανανέωσε ο Δημήτρης Μπάρκας. Παρελθόν οι Νίκος Χρονόπουλος, Π. Πλάκας


Ο Δημήτρης Μπάρκας συνεχίζει με τα πράσινα της Εράνης Φιλιατρών και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, από τα βασικά γρανάζια του τίτλου στην Α’ Μεσσηνίας και της ανόδου, έγινε πρόπερσι κάτοικος Φιλιατρών προερχόμενος από τον ΑΟ Διαβολιτσίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική ενώ κατά τα παρελθόν έχει παίξει σε Παπαφλέσσα Χώρας, Καλαμάτα, Κυπαρισσία.
Η ανακοίνωση της Εράνης:
Ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου, Δημήτρη Μπάρκα!
Ο ακραίος επιθετικός αναμένεται να ηγηθεί στη γραμμή κρούσης της νέας σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας για τρίτη διαδοχική σεζόν.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλά ακόμα γκολ με τα χρώματα της Εράνης μας!
Αντίθετα γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Νίκο Χρονόπουλο και τον Παναγιώτη Πλάκα. Ο Χρονόπουλος φόρεσε τα πράσινα σε δυο διαφορετικές περιόδους με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας να τον ευχαριστούν όπως και τον Πλάκα για την προσφορά τους στην ομάδα.
Αναλυτικά:
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης γνωστοποιεί την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Νίκο Χρονόπουλο.
Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα μας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2018-2020) και (2022-2023) και τίμησε την φανέλα της με το ήθος και την εργατικότητα του, προσφέροντας συγκινήσεις σε όλους τους φιλάθλους του συλλόγου.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ομάδα μας ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Πλάκα.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην επίτευξη των στόχων μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής του διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα