Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ούτε κρύο ούτε ζέστη...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ
Το “παρών“ έδωσαν 3 από τα 10 μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Εράνης Βαγγέλης Σταθόπουλος. Από πλευράς ΕΠΟ παρόντα ήταν όλα τα μέλη του συμβουλίου (φυσικά και ο Αριστείδης Σταθόπουλος), όπως ακόμη ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος της Ενωσης Β‘ και Γ‘ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης. Σκοπός της παρουσίας τους ήταν η κατάθεση των προβλημάτων που απασχολούν τις ομάδες, η πρόταση άμεσων λύσεων και η συμμετοχή στις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν σχετικά με την αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ ασχολήθηκε δύο ώρες με τη Δ‘ εθνική και τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν θετικά σε ορισμένα αιτήματα και αρνητικά σε ορισμένα άλλα. Καταρχάς η ΕΠΟ έδειξε να αντιλαμβάνεται πως τα πρόστιμα, τα παράβολα και οι ποινές από τις κάρτες είναι πολύ υψηλά και έδειξε διάθεση να υπάρξει μείωση. Παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος ήταν  θετικός στο να είναι παρών ο ίδιος στη συνάντηση που θα κλείσει η Συντονιστική Επιτροπή με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των επιχορηγήσεων. Από εκεί και πέρα, σε κάποια άλλα ζητήματα τα αιτήματα των ομάδων της Δ‘ εθνικής δεν τα είδαν με... καλό μάτι στην ΕΠΟ. Καταρχάς ήταν αρνητικοί
 στη δημιουργία ένωσης ομάδων της κατηγορίας (στο πλαίσιο της Ενωσης Β‘ και Γ‘ Εθνικής) και φάνηκε ξεκάθαρα πως στην ΕΠΟ δεν επιθυμούν να δημιουργηθεί θεσμικό όργανο στη Δ‘ εθνική. Επίσης, το προεδρείο της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικό στο αίτημα να αναλάβει η ΕΠΟ τα έξοδα μετακίνησης διαιτητών και παρατηρητών, λέγοντας πως το ποσό που απαιτείται είναι μεγάλο. Τέλος, φαίνεται πως υπάρχει παραδοχή πως το μέτρο με τους 4 “μικρούς“ δεν πέτυχε και πιθανότατα θα γίνει διαφοροποίηση από την προσεχή περίοδο, ενώ προγραμματίζεται από τη νέα σεζόν να υπάρξει κανονική μεταγραφική περίοδος τον Ιανουάριο.
Τόσο θετικά όσο και αρνητικά μηνύματα εισέπραξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Δ‘ εθνικής από την παρουσία τους χθες το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Κ.Ηλ.

1 σχόλιο:

  1. NA ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα