Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρία Ομάδας Δράσης: "Σταματήστε να μας ψεκάζετε"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΓΕΕΘΑ πραγματοποιεί η Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των "χημικών αεροψεκασμών" πραγματοποιεί η Ομάδα Δράσης Αττικής έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Οι διαδηλωτές βρίσκονται από τις 7:30 το πρωί της Τρίτης έξω από το Πεντάγωνο και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, περιμένοντας απαντήσεις.
Σύμφωνα με την Ομάδα Δράσης Αττικής καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι τάσσονται πιο συγκεκριμένα κατά της γενοκτονίας των Ελλήνων και των παιδιών τους από τους... χημικούς αεροψεκασμούς προκειμένου να κρατούν τους πολίτες σε καταστολή.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των μελών της Δράσης στο λογαριασμό που έχουν τα μέλη της στο facebook:
"Μας στερούν τα πάντα ακόμη και αυτή την ίδια μας την αναπνοή! Ο ουρανός καθημερινά βομβαρδίζεται από χημικά τοξικά απόβλητα δολοφονώντας μας! Δεν πάει άλλο.
Η δική μας αδράνεια τους οπλίζει και μας καθιστά συνεργούς τους! Ελάτε όλοι μαζί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 07.30 το πρωί έξω απ' το Πεντάγωνο, να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε ήσυχους, Διαμαρτυρόμαστε ζητάμε εξηγήσεις, προχωρούμε σε μαζικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Η δική σας συμμετοχή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα