Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Βενιζέλος και οι... κουτσουλίτσες στο ΠΑΣΟΚ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ.....

Σαφείς αιχμές κατά όσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, νυν και πρώην, προβαίνουν σε δηλώσεις που «δημιουργούν προβλήματα στο κόμμα», άφησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος σε εκείνους που διαμηνύουν πως «το ΠΑΣΟΚ τελείωσε», σχολίασε πως το κόμμα πρέπει να έχει ως βασικό στόχο την δημιουργία μιας νέας ηγετικής ομάδας με βάση την Κοινοβουλευτική Ομάδα.«Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα είναι συντακτικό, αυθεντικό και γνήσιο», είπε στη συνέχεια, λέγοντας πως η πρόσκληση είναι ανοικτή και ανοικτόκαρδη για όσους θέλουν να λάβουν μέρος.
Μάλιστα, μιλώντας σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «κουτσουλίτσες» τις σύντομες δηλώσεις των στελεχών που ωστόσο «γκρεμίζουν τις καθημερινές προσπάθειες της παράταξης για ανασύνταξη».
Η αναφορά στις... κουτσουλίτσες δεν πέρασε απαρατήρητη πάντως, με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να σημειώνει σε αποστροφή του δικού του λόγου, «Πρόεδρε, οι στρατηγικές που έχεις ακολουθήσει έχουν οδηγήσει σε κουτσουλιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα