Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Δηλητηριώδη» tweet Λοβέρδου- Λούκας



Τα social media στα καλύτερα τους, ζουν ανεπανάληπτες στιγμές. Δεν εξηγείται αλλιώς ο «πόλεμος» που ξέσπασε ξαφνικά μέσω twitter μεταξύ Λούκας Κατσέλη και Ανδρέα Λοβέρδου.
Βγήκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας στην εκπομπή «Ανατροπή» και τα «έριξε» στονΛοβέρδο χαρακτηρίζοντάς τον ως «καλύτερο συνεργάτη- υπουργό της τρόικας επιβεβαίωσε ότι τα είχε δώσει όλα εξ' αρχής». Το άκουσε ο Λοβέρδος που μόλις είχε τελειώσει την εκδήλωσή για το βιβλίο του και ήταν αραχτός στο σπίτι του παρακολουθώντας την εκπομπή, πήρε το κινητό του και έγραψε το εξής μήνυμα στο twitter: «Φυσικά και έχω μεγάλες πολιτικές διαφορές με την εισηγήτρια του λεφτά υπάρχουν...».Η Λούκα Κατσέλη ανταπάντησε: «Είχα και έχω τεράστιες πολιτικές διαφορές με τον κύριο Λοβέρδο». Του χάλασε, με δυο λόγια, την ηρεμία και την χαλάρωση.
Στην ομιλία του πάντως νωρίτερα έπειτα, μάλιστα, από την εντολή Βενιζέλου να παραβρεθούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να μην δοθεί η εντύπωση ότι ο ίδιος δεν τον θέλει κοντά του, (λες και δεν είναι γνωστό κάτι τέτοιο), πήγαν αρκετά στελέχη και βουλευτές που για τον ίδιο τον Α. Λοβέρδο- αναφέρουν οι συνεργάτες του, «δείχνει αυτό που όλοι καταλαβαίνουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ».
Μερικοί εξ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν: Κ. Σκανδαλίδης, Η. Μόσιαλος, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Κουτρουμάνης, Ν. Αλευράς, Ν. Οικονόμου, Δημ. Καρύδης, Π. Καψής, Χρ. Πρωτόπαπας, Γ. Μίχας, Σούλα Μερεντίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης, Μ. Μπόλαρης, Π. Κρητικός,Χρ. Αηδόνης, Δημ. Τσιρώνης, Αθηνά Δρέττα, Θεοδώρα Τζάκρη , Μ. Σαλτούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα