Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης ακόμη και χωρίς νέα μέτρα»


Νίκος Δένδιας: Δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα σαν αυτά των πρώτων μνημονίων
«Κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης» ακόμη «και χωρίς να συνδέεται κατ’ ανάγκη με την επιβολή κάποιου οικονομικού μέτρου» βλέπει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. Ωστόσο τονίζει ότι μόλις η Ελλάδα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα οι «δανειστές θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν και οι δανειστές μας τις συνέπειες της νέας ισορροπίας που διαμορφώνεται στις μεταξύ μας σχέσεις».«Η αλήθεια είναι μία: Η Ελλάδα έχει πετύχει τεράστια πρόοδο στη δημοσιονομική της κατάσταση και η ελληνική κοινωνία έχει υποστεί τεράστιες θυσίες. Σε καμία άλλη χώρα της Δύσης δεν υπήρξε κάτι ανάλογο, πλην των περιόδων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Είναι καιρός να το αντιληφθούν και οι εταίροι μας» αναφέρει ο κ. Δένδιας σε συνέντευξη του στη Real News. Εκτίμησε πάντως ότι νέα μέτρα «σαν αυτά των δυο πρώτων μνημονίων» δεν θα υπάρξουν.Αναφορικά με το ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ανήκει στο συνταγματικό τόξο» καλεί όμως το κόμμα της Κουμουνδούρου να απομονώσει τις ακραίες φωνές στο εσωτερικό του».

Ξεκαθαρίζει πως το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα "δεν θα πραγματοποιηθεί" ενώ προειδοποιεί ότι όποιος παραβιάσει αυτό το νόμο "θα υποστεί τις συνέπειες".

Ενώ σχετικά με την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών ανέφερε πως «η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών αστυνομικών, η οποία ύστερα από αξιοκρατική αξιολόγηση θα ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία, θα αξιοποιηθεί στην ενίσχυση της τοπικής αστυνόμευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα