Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Να την χαίρεστε την κυβερνηση σας σύντροφοι της ΝΔ


Γιάννης Λοβέρδος
Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 κι εγω και χιλιάδες άλλοι συμπολιτες μου πείστηκαμε απο την έκκληση του Αντωνη Σαμαρα να υπερψηφισουμε τη ΝΔ (που είχε καταποντιστει στις εκλογές του προηγούμενου Μαΐου) για να μην έρθουν στην εξουσία οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ και να μην οδηγηθεί η χώρα σε τρομακτικές περιπέτειες. Για να προστατευθούν η ατομική ιδιοκτησία κι οι ατομικές ελευθερίες, που αποτελούσαν την πεμπτουσία της ιδεολογίας της ΝΔ του Κ. Καραμανλή. 

Για να μην δημευθουν απο τους συριζαιους οι καταθέσεις, να μην κατασχεθούν τα σπίτια μας, να μην κυνηγηθει η μεσαία τάξη, να μην εξοντωθεί η μικρομεσαία επιχείρηση, για να καταπολεμηθούν τα προνόμια των συνδικαλιστών, για να διαλυθούν οι κομματικοί στρατοι, για να γίνουν μεταρρυθμίσεις στον γραφειοκρατικό και διεφθαρμένο κομματικό μηχανισμό. 
Σημερα με τους δυο νομους που ψήφισε η οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η κυβερνηση του κ. Σαμαρα ολοκλήρωσε ολα αυτά που πριν απο ενάμιση χρόνο φοβόμασταν οτι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Ελλάδα μετετράπη σε μια σύγχρονη σοβιετια. Όπου η ατομική ιδιοκτησία κι οι ατομικές ελευθερίες δεν ειναι σεβαστές. Όπου η μεσαία τάξη διαλύεται. Κι οι κομματικοί στρατοι στο Δημόσιο παραμένουν πανίσχυροι. 
Να την χαίρεστε την κυβερνηση σας σύντροφοι της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα