Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει τη Μαλλιώρη, «αδειάζει» τη Μακρή


«Πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις που έδωσε η τέως Πρόεδρος στις κατηγορίες της αρμόδιας Υφυπουργού ήταν επαρκείς» τονίζει το κόμμαΣτηρίζει την πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κυρία Μένη Μαλλιώρη το ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα αδειάζει την υφυπουργό Υγείας, κυρία Ζέτα Μακρή σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Στην ανακοίνωση η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτήρισε «επαρκείς» χαρακτήρισε τις απαντήσεις που έδωσε η τέως πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στις κατηγορίες της υφυπουργού Υγείας Ζέτας Μακρή.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητες» και «αβάσιμες» τις επιθέσεις που δέχθηκε η πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ από την υφυπουργό Υγείας, και επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι η παραίτηση έγινε για λόγους ευθιξίας.
Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι θεωρεί ως ιδιαίτερα θετικό το έργο της κ. Μαλλιώρη στον ΟΚΑΝΑ και καταλήγει σημειώνοντας ότι «η παρακαταθήκη που αφήνει η κ. Μαλλιώρη θα πρέπει να συνεχιστεί».
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής


«Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι θεωρεί ως ιδιαίτερα θετικό το έργο της κας Μαλλιώρη στον ΟΚΑΝΑ.Η συμβολή της στον αγώνα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών ήταν πολύ σημαντική.

Πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις που έδωσε η τέως Πρόεδρος στις κατηγορίες της αρμόδιας Υφυπουργού ήταν επαρκείς και οι επιθέσεις που εδέχθη αδικαιολόγητες και αβάσιμες. Η παραίτησή της έγινε για λόγους ευθιξίας της ίδιας.

Η παρακαταθήκη που αφήνει η κα Μαλλιώρη θα πρέπει να συνεχιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα