Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αλέξανδρος Τζωρτζίνης: Αδιαπραγμάτευτα Αρχές, Ήθος και Ανθρώπινες Αξίες ....

Αλέξανδρος Τζωρτζίνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το συνδυασμό

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε

Προς: Τους διαχειριστές του www.filiatrablog.blogspot.gr:

Αξιότιμοι κύριοι

Επειδή ενημερώθηκα από συνεργάτες μου σχετικά με ανάρτηση επιστολής που λάβατε και στην οποία γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου, παρακαλώ όπως – ομοίως - αναρτήσετε τα κάτωθι:

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν υπήρξε για μένα αυτοσκοπός, καθώς δε δύναται να μου παρέχει κανένα πλεονέκτημα, σε σχέση με τη – μέχρι σήμερα - επαγγελματική & επιστημονική μου σταδιοδρομία.

Από την πρώτη στιγμή που έλαβα την απόφαση να πολιτευθώ, ο αγώνας μου χαρακτηρίζεται από τις Αρχές, το Ήθος και τις Αξίες που με διατρέχουν ως άνθρωπο, και τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι για κανέναν, και με κανέναν!

Η συμμετοχή μου ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε», μοναδικό σκοπό είχε και εξακολουθεί να έχει τη θετική συνεισφορά μου ως Δημότη και ως Επιστήμονα, στη δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα προσφέρουν στους δημότες του Δήμου Τριφυλίας μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα.

Ωστόσο, όντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, και ελλείψει
επιχειρημάτων, οράματος και συγκεκριμένης πρότασης για το Δήμο μας, ορισμένοι επέλεξαν τις οικείες σ’ αυτούς μεθόδους της ακατάσχετης λασπολογίας και της κατασυκοφάντησης στο πρόσωπό μου, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό εκδικούνται ή τιμωρούν τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε» κ. Κατσίβελα!

Αντί άλλης απάντησης λοιπόν, επιθυμώ να τους μεταφέρω μέσα από τη φιλόξενη ιστοσελίδα σας το εξής:

 ΥΠΟΜΟΝΗ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, 3+1 έμειναν… ας αφήσουμε τους Πολίτες να μιλήσουν!     

25 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Γιατρε, ασε τους αλλους να ασχολουνται μαζι σου, και κοιτα μπροστα ! Ακομα και η αρνητικη διαφημιση, ειναι διαφημιση για σενα. Προχωρα με θετικο προσημο και μη μασας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Γιατρέ οταν κάποιος ειναι άξιος και κάνει σωστά την δουλειά του πάντα θα υπάρχουν κομπλεξικοί και λασπολόγοι. Προσωπικά αυτο που μπορώ να πω ειναι οτι στο κέντρο Υγείας με έχεις εξυπειρετήσει αρκετές φορές . Κωστας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Γιατρέ σύμφωνοι, όπως τα λες είναι, αλλά όταν μπαίνεις σε ένα δημόσιο διάλογο θα πρέπει να τα περιμένεις όλα!
    Γι αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος......διαφορετικά λες δεν απαντώ και τελειώνει εκεί!
    Δεν αμφιβάλλω για τις καλές σου προθέσεις και για όλα τα άλλα που λες και που είναι πολύ σημαντικά, όμως
    Καλοπροαίρετα σε ερωτώ: Επί της ουσίας δεν πρέπει να απαντήσεις;
    Είναι έτσι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

      Μια είναι η.... ουσία!!!
      Δεν υπάρχει ....Αθανασία!!!!

      Διαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!
    ΑΞΙΟΣ.. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ....ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!
    ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ,ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ-ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
    Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΗ!
    ΟΨΌΜΕΘΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

      ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ;
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ!
      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΟΤΕ....
      ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!!!!!
      ΚΡΙΜΑ!!!!

      Διαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2014

    Οπως λεει κι ο γιατρος, 3+1 εμειναν. Θα δειξει απο Δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    νομιζω οτι η επιστολη αναφέρεται σε ντοκουμέντα.επ αυτων δεν απαντατε κ Τζωρτζινη .ειναι ευκολο να λεμε λασπη και συκοφαντίες.....αλλα επι της ουσίας ΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    Χαχαχαχαχα τραγικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    Κανένα επιχείρημα στις κατηγορίες..."3+1 έμειναν" λόγια πασοκατζη που περιμένεινει να πανηγυρίσει με την νδ.. Όλοι για το συμφέρον τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

      Εσυ πως μας προεκυψες? Απο παρθενογεννεση?χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    αδιαπραγματευτα αρχες και ηθος ?? Μιλαει ο "κυριος " Τζωρτζινης για ηθος ?? ας γελασω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΜαΐου 15, 2014

    Γέλα αλλά για να γελάσουμε μαζί, γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία; Ποιος είσαι εσύ ο τόσο ηθικός που τολμάς και κατηγορείς το γιατρό; και για ποιο πράγμα συγκεκριμένα;
    Λίγη, στοιχειώδη σοβαρότητα δεν βλάπτει.....αντί να λες τις θέσεις σου, τις απόψεις σου κλπ. βγάζεις χολή εναντίον ενός σπουδαίου ανθρώπου...ντροπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

      ο καθενας γινεται σπουδαίος μέσα απο τις πραξεις του και το ηθος είναι κατι συγκεκριμενο που τον χαρακτηρίζει μέσα απο αυτές το τι κανει ο καθένας το ξέρει κ αφήνει τους αλλους να το κρίνουν ,δεν το φωνάζει ο ίδιος

      Διαγραφή
  12. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Κύριε, ο Θεός να σε κάνει κύριο, Τζωρτζίνη για το ήθος άσε να μιλάνε άλλοι κ όχι εσύ. Απαντήσεις δεν δίνεις γιατρέ. Άσε τα γιατροσόφια και απάντα. Θα σου απαντήσει ο λαός στον κάλπη και το Δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

      Ανωνυμη της 16ης Μαιου, να υποθεσω οτι ο ...λαος εισαι εσυ? Χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

      ανωνυμη?

      Διαγραφή
  13. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Σύμφωνα με έγκυρους νομικούς κύκλους, με εμπειρία και ειδικότητα κατά τη διαδικασία στο εκλογοδικείο, στους οποίους τέθηκε το σχετικό ερώτημα σχετικά με το εάν συντρέχει κώλυμα εκλογιμότητας στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του, Αλέξανδρου Τζωρτζίνη, η απάντησή τους ήταν ότι και οι δύο έχουν κώλυμα εκλογιμότητας που στηρίζεται στα παρακάτω:
    Ο Παναγιώτης Κατσίβελας διορίστηκε με το με αριθμό φύλλου 492/24-10-2012 τεύχος υπαλλήλων ειδικών θέσεων κλπ. του φύλλου εφημερίδας της Κυβέρνησης ως Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με διετή θητεία σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας ΕΘ του Ν. 3528/2007 με βαθμό 1ο. Ο Νόμος αυτός αφορά την κύρωση του κώδικα κατάστασης δημοσίων πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. Συνεπώς ο ανωτέρω αναμφίβολα με βάση την άνω διάταξη σε συνδυασμό με το άνω Φ.Ε.Κ υπάγεται στην κατηγορία των υπαλλήλων ειδικής θέσης, άσχετα εάν ονομάζεται Διοικητής. Περαιτέρω με τη με αριθ. 14/17-4-2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και ειδικότερα στις διευκρινίσεις για τα κωλύματα εκλογιμότητας αναφέρει ότι: Υπάλληλοι µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας του ∆ηµοσίου, των περιφερειών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των κρατικών νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, των δημοσίων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έµµεσα το ∆ηµόσιο, µε διοικητική πράξη ή ως µμέτοχος, στους δήμους στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης ή Διεύθυνσης, µμέσα στο δεκαοκτάμηνο πριν από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών. Στη ρύθμιση του προηγούμενου εδαφίου δεν υπάγονται οι διευθυντές σχολικών µμονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι διευθυντές τμημάτων, μονάδων, κλινικών και εργαστηρίων ιατρικής υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ.
    Εν προκειμένω ο Παναγιώτης Κατσίβελας ασκεί καθήκοντα προϊσταμένου Οργανικής Μονάδας, όπως είναι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης στην οποία υπάγονται και οι μονάδες υγείας του Δήμου Τριφυλίας, (Νοσοκομεία Κέντρα Υγείας κλπ.) Αυτό αποδεικνύεται από σωρεία αποφάσεών του με τις οποίες έχουν προσληφθεί ιατροί, νοσοκόμες κλπ. σε όλες τις μονάδες υγείας της Περιφέρειάς του οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Ακολούθως με το άρθρο 2 παρ. 2 του Ν. 4238/17-2-2014, τα Κέντρα Υγείας της χώρας μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των οικείων Δ.Υ.Πε. και αποτελούν εφεξής αποκεντρωμένες οργανικές μονάδες τους. Δηλαδή τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας ανήκουν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια που διευθύνει ο άνω υποψήφιος δήμαρχος. Ως εκ τούτου, αφού δεν έχει παραιτηθεί προ δεκαοκταμήνου από την άνω θέση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει κώλυμα εκλογιμότητας.
    Επί πλέον ο ανωτέρω με τη με αριθμό πρωτ. ΔΥ1δ/Γ.Π17487/24-4-2014 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υγείας, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ο Παναγιώτης Κατσίβελας ορίστηκε αναπληρωματικό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου, για θέματα υπηρεσιακής κατάστασης των ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.
    Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Τζωρτζίνη υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος είναι συντονιστής του Κέντρου υγείας Γαργαλιάνων σύμφωνα με την άνω εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (περίπτωση ΙΧ παραγ. 6 τελευταίο εδάφιο), έχει κώλυμα εκλογιμότητας, αφού η εν λόγω εγκύκλιος ορίζει επί λέξει ρητά ότι στο κώλυμα αυτό εμπίπτει ο υπεύθυνος συντονιστής επιστημονικής λειτουργίας Κέντρου Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Εμείς οι οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στηρίζουμε στις ευρωεκλογές το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Το κόμμα που βγήκε από τα σπλάχνα μας για να υπενθυμίσει στους Έλληνες ότι πάνω από ιδεολογίες και κόμματα πρέπει να βρίσκεται το συμφέρον της πατρίδας.
    Ψήφο στις 25 Μαΐου στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για μια δική σας Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    γιατρε, θα απαντας για πολυ ακομα σαν ανωνυμος??καταντησε χαζο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    εγω εχω να πω να κλεισετε κ το κεντρα υγειας των γαργαλιανων γιατι απο την ωρα που εφυγε ο κατσιβελας ενα μπαχαλο επικρατει εκει τι φταιμε εμεις οι ασθενεις μονιμως να ακουμε τον τζωρτζινη να οριεται....κ η δουλεια μας να μη γινεται? Και γιατι να ειναι υποψηφιος απο την στιγμη που εκκρεμει υποθεση εναντιον του ?? και ολο αυτο να συγκαλυπτεται?? ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ Δυσαρεστημενος Γαργαλιανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Κ.τζωρτζινη , σταματά να ευλογεις τα γενια σ και σοβαρεψου ,κοίτα να λειτουργεί το κυ όπως θα έπρεπε και.ασε τις βαρυσημαντες δηλώσεις..Αυτή η υποψηφιότητα αντικατοπτρίζει την συμπεριφορά σ, αβιαστες και βιαστικές κινήσεις εντυπωσιασμού μέσα στο κυ. Το ήθος σ και οι αξίες σ κρίνονται από την συμπεριφορά σ, και μόνο καλά δείγματα δεν δείχνεις , έχεις κάνει το κυ ένα ασυμαζευτο χαλι και το μόνο που κανείς είναι να δείχνεται κ να προβαλεσαι ...λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2014

    Τζωρτζινη, δωσε πονο...γουσταρω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑνώνυμοςΜαΐου 17, 2014

    Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Γιατρε προχωρα και μην μασας.αλλωστε κανεις δεν αγιαζει στον τοπο του.Αν ειναι δυνατον να εχει αναγκη ο κυριος Τζωρτζινης.
    Αλλοιμονο απο αλλους που ζητουν να προβαλλονται μεσα απο επισημους στημενους στις εξεδρες.Δεστε τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα