Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Στα …κάγκελα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας


Καμία αξιολόγηση σε βάρος των εργαζομένων»
Τη βούλησή τους να μη συμμετάσχουν στην αξιολόγηση «του Πολάκη», όπως και την αντίθεσή τους στο συνταξιοδοτικό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εξέφρασαν χθες σε γενική συνέλευση που είχαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Γιαννάκος τόνισε πως εκλήθησαν από το Σωματείο Εργαζομένων και τους ενημέρωσαν «για την υπηρεσιακή αξιολόγηση, διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημοσιονομική και πολιτική αξιολόγηση και θα είναι εφαλτήριο για δυσμενείς υπηρεσιακές και μισθολογικές εξελίξεις για τους
δημόσιους υπαλλήλους. Έχουμε κηρύξει απεργία – αποχή.
Και το δεύτερο είναι για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό. Είδατε ότι η κυβέρνηση με τη δεύτερη αξιολόγηση οδηγεί τις συντάξεις σε προνοιακά επιδόματα, καταργώντας την προσωπική διαφορά και δικαιώνοντας το συνδικαλιστικό κίνημα, όταν προέβλεπε ότι ο νόμος του κουμουνιστή Κατρούγκαλου, που προέβλεπε προσωπική διαφορά, είναι πρόσχημα και, τελικά, θα περικοπεί κι αυτή στις νέες αξιώσεις και στο νέο πρόγραμμα με την τρόικα».
Τη σφοδρή αντίθεσή του στην αξιολόγηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξέφρασε και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Ξένια Στρατικοπούλου, σημειώνοντας πως «θα ακολουθήσουμε τη γραμμή της ΠΟΕΔΗΝ. Θα απέχουμε απ’ την αξιολόγηση. Τη Δευτέρα το πρωί θα μαζέψουμε όλες τις αξιολογήσεις, θα είμαστε νόμιμοι, γιατί ακολουθούμε μόνο τη γραμμή της ΠΕΟΕΔΗΝ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα