Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

33χρονη η δράστρια κλοπής χρημάτων από ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 29 άτομα και εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 944 άτομα, εκ των οποίων 715 ήταν ημεδαποί και 229 αλλοδαποί, καθώς και σε 717 οχήματα. Προσήχθησαν 158 άτομα, από τα οποία 87 ήταν ημεδαποί και 71 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 80 άτομα.
Επίσης, βεβαιώθηκαν 373 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Συλλήψεις
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
-Ένας 40χρονος στα Διόδια του Δήμου Μεσσήνης για κατοχή ναρκωτικών. Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι του βρήκαν να έχει σε γλάστρα ένα φυτό κάνναβης, ύψους 3 μέτρων, καθώς και δύο συσκευασίες με ημίχλωρο χασίς, συνολικού βάρους 388 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.
-Τέσσερις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
-Ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
-Μια 27χρονη για καταδικαστικό έγγραφο και συγκεκριμένα απόφαση δικαστηρίου για

παραβάσεις ΚΟΚ
-Τρεις ημεδαποί στην Καλαμάτα, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, από τους οποίους ο ένας και για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή. Συγκεκριμένα, παραβίασε σφράγιση που είχε γίνει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια εκτέλεσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια.
-Τέσσερις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Δώδεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.
Εξιχνιάσεις
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, στο πλαίσιο της επιχείρησης, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε σπίτι γυναίκας που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 10.11 έως 27.11.2015, στο χωριό Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου τσιγγάνου για κλοπή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των συνεργών του. Οι δράστες μπήκαν στην εξοχική κατοικία και αφαίρεσαν τις οικιακές συσκευές, ένα ξύλινο κρεβάτι, 10 πλαστικές καρέκλες και ένα ξύλινο τραπέζι.
Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου, που είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος μίας 33χρονης για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστη συνεργό της. Το περιστατικό συνέβη στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Η 33χρονη μαζί με συνεργό της πλησίασαν 80χρονο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν 950 ευρώ.
Της Βίκυς Βετουλάκη tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα